Ankara Beyazlar İçinde

Ankara’da sabaha saatlerine doğru yağmaya başlayan kar, birçok bölgede kendini gösterdi.

06.02.2020-09:22 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-12:16)

Ankaralılar güne gözlerini kar yağışıyla açtı. Sabaha doğru başlayan kar yağışı gün doğumuna yakın hızlanarak birçok bölgede kendini gösterdi. Daha evvel etraf ilçelere yağan kar, bu defa şehir merkezinde de etkisini gösterdi. Çankaya, Keçiören, Ulus ve Kızılay gibi merkezi ve insanların yoğun olarak hareket halinde olduğu bölgelere yağan kar, ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı.

Kar yağışında iş yerine gitmeye çalışan Canan Durmaz, “Güzel bir güne uyandığımı düşünüyorum. En azından hava biraz yumuşadı. Artık şu mikroplar ölsün istiyorum. Yağmur, kar bizim Ankara'da trafik oluyor” şeklinde konuştu.

Ankara'nın işlek noktalarından Çankaya'daki Kuğulu Park'ta karın keyfini çıkaran İbrahim Soyak ise, “Aylardır bu günü bekliyorduk. Nihayet Ankara'ya kar yağdı. Çok özlediğimiz bir görüntüydü bu. Ankara'nın değişik kesimlerine yağıyordu ama Kızılay-Çankaya civarına pek yağmıyordu. Şu anda Tunalı civarına da yağıyor. Sizin de gördüğünüz gibi çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. İnşallah gün boyunca devam eder bu görüntü. Eskilerin tecrübesine göre bu kar ince yağıyor. Ben tutar umudundayım” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal