Angel Di Maria Juventus ile anlaşamadı: Galatasaray süper yıldız için pusuda

Serie A ekiplerinden Juventus ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Arjantinli dünya yıldızı Angel Di Maria’nın sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali oldukça yüksek görülüyor. Oyuncunun Avrupa’da kalmak istemesi sebebiyle Galatasaray’ın harekete geçebileceği iddia edildi.

23.05.2023-17:05 - (Son Güncelleme: 23.05.2023-17:16)

Sezon başında Juventus’a katılan ve kayda değer bir performans gösteren Arjantinli kanat oyuncusu Angel Di Maria, Torino ekibiyle yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinden olumlu bir sonuç alamadı. Sezon sonunda siyah beyazlı takımdan ayrılmaya hazırlanan 35 yaşındaki futbolcunun Avrupa’da kalmak istemesi üzerine harekete geçen takımlardan birisi de Galatasaray oldu.

Juventus’tan ayrılıyor

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Juventus'un Angel Di Maria ile yaptığı yeni sözleşme görüşmeleri olumsuz sonuçlandı. Arjantinli yıldızın sezon sonunda İtalyan devine veda ederek, boşa çıkacak.

Angel Di Maria

Galatasaray pusuda bekliyor

Süper Lig şampiyonluğu için artık tek bir maçı kalan Galatasaray, sezon sonunda Juventus’tan ayrılacak olan Angel Di Maria için kolları sıvadı. Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddeden Arjantinli oyuncunun Avrupa isteği üzerine iştahlanan sarı kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi faktörüyle bu transferi yeni sezon başlamadan bitirmek istiyor. 

Bu sezon 37 maça çıktı

PSG’den ayrılarak Juventus’a katılan Angel Di Maria, bu sezon tüm resmi maçlarda 37 kez Juventus formasını giydi. 35 yaşındaki sol ayak, bu maçlarda 8 gol ve 7 asistlik bir performans gösterdi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal