Andre Schürrle’den Şok Karar! Adı Fenerbahçe ile Geçiyordu

Almanya Bundesliga kulüplerinden Borussia Dortmund, Andre Schürrle'yle olan kontratını karşılıklı olarak sonlandırdığını açıklamıştı. Adı Fenerbahçe’yle de geçen deneyimli oyuncu son dakika kararıyla 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.

17.07.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-15:46) Andre Schürrle’den Şok Karar! Adı Fenerbahçe ile Geçiyordu

Almanya Bundesliga kulüplerinden Borussia Dortmund, Andre Schürrle'yle olan kontratının karşılıklı feshedildiğini açıklamıştı. 29 yaşındaki oyuncunun yeni takımı neresi olacağı henüz bilinmezken, Süper Lig 'den Fenerbahçe'nin futbolcuyu istediği iddia edilmişti. Son dakika gelen habere göre 29 yaşındaki Alman futbolcu futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

'UZUN ZAMANDIR BIRAKMA FİKRİ VARDI'

Geçtiğimiz zamanlarda Borussia Dortmund ile karşılıklı yolları ayıran Andre Schürrle, serbest oyuncu durumundaydı. 29 yaşındaki yıldız oyuncu paylşatığı açıklamayla kariyerini sonlandırma kararı verdiğini ifade etti. Uzun süredir futbolu bırakma fikrinin olduğunu aktaran Alman oyuncu, bundan sonra yeşil sahalarda yer almayacağını duyurdu.

Kariyerinde 1 Dünya Kupası, 1 Premier Lig ve 1 Almanya Kupası gibi önemli başarılara imza atan Andre Schürrle, 420 maçta 110 gol, 51 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal