Anadolu Otoyolu’nda heyelan: Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yoğun yağıştan kaynaklı olarak Bolu Dağı Tüneli’nin ardından TEM Otoyolu’nda da heyelan meydana geldiğini açıkladı. Bakan Uraloğlu, heyelan sebebiyle Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapandığını bildirdi.

10.07.2023-09:44 - (Son Güncelleme: 10.07.2023-17:02)

Anadolu Otoyolu’nda, yoğun yağış sonrasında yaşanan heyelan sebebiyle Ankara-İstanbul yönünün trafiğe kapatıldığı duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatıldı

AA’da yer alan habere göre; Uraloğlu paylaşımında, "Yoğun yağıştan dolayı Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda da meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapanmıştır. Ankara'dan İstanbul'a giden sürücülerimiz Abant gişelerinden D-100'e yönelmiş ve o güzergahta yoğun bir trafik oluşmuştur. Ankara'dan İstanbul'a gidecek olan yol kullanıcılarının ikinci bir duyuruya kadar Ankara-Eskişehir-Bilecik-Sakarya istikametini kullanmaları gerekmektedir." ifadelerine yer verdi.

Anadolu Otoyolu Heyelan

Heyelan bölgesini inceledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu , Anadolu Otoyolu İstanbul istikameti tünel çıkışında heyelan meydana gelen bölgede incelemede bulundu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal