Amuda Kalkan Çağla Şıkel Çenesinin Üzerine Düştü!

Son günlerde oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Çağla Şikel paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Amuda kalktığı bir pozu takipçileriyle paylaşan Şikel, talihsiz bir kaza geçirdi.

16.07.2021-13:59 - (Son Güncelleme: 16.07.2021-13:59)

Son dönemlerde özel hayatıyla gündeme gelen Çağla Şıkel, bir taraftan kusursuz görünüşüyle de hayranlarından tam not alıyor. Sosyal medya üzerinden takipçilerini sağlıklı yaşam konusunda bilgilendiren Şıkel'e bu kez nazar değdi.

GÜNE SPORLA BAŞLIYOR

Sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken model ve sunucu Çağla Şıkel, güne spor yaparak başladı. Şıkel, son paylaşımıyla formda vücudunu bir kez daha gözler önüne serdi.


ÇENESİNİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Yoga yaparken, amuda kalktığı fotoğrafı paylaşan ünlü model, paylaşımına, 'Çenemin üzerine düşmeden az evvel' notunu düştü. Daha sonra Şıkel, çenesinin çizildiği bir karesini takipçileriyle paylaştı. 


SIRLARINI AÇIKLADI 

42 yaşında kusursuz fiziği ile dikkat Çağla Şıkel, formunu ve gençliğini nasıl koruduğunu da anlattı. Güzel manken, 'Her şeyden azar azar yerim, şeker ve gazlı içecekten uzak dururum ve sporu bırakmam' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal