09.04.2022-10:31 (Son Güncelleme:20.07.2023-11:41)
>

Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un tek çocuğu olan Tuğçe Tayfur yine bir skandala imza attı. Nişanlısından olaylı şekilde ayrılan Tayfur söyledikleriyle olay oldu. Peki Tuğçe Tayfur kimdir? Ne zaman doğdu, kaç yaşında? Gibi merak edilenler haberimizin devamında.

1


Tuğçe Tayfur, 18 Mart 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

2


Annesi Necla Nazır ve babası Ferdi Tayfur'dur.

3


Tuğçe Tayfur müzik kariyerinde ilk olarak babası Ferdi Tayfur’un 2003 yılında çıkan “Durun Ayaklarım” albümünde söz ve müziği ona ait olan “Evde Yoktun” şarkısı ile boy gösterdi.

4


Seni adalete teslim ediyorum. Uzaklaştırma kararın olmasına rağmen durmuyorsun ama seni elbet savcılık yakalayacak ve hak ettiğin cezayı alacaksın. Arkamda beni seven bir sürü insan var ve onların manevi desteğiyle bu hukuk savaşına giriyorum. Ben artık 6 aydır yaptığın psikolojik şiddete, küfürlerine, tehditlerine, şantajlarına karşı sessiz kalmayacağım.

5


Senin nasıl biri olduğunu öğrenip ayrılmak istediğimde beni eve kilitlediğin günler için, beni yumruklayıp " İstediğim mekanda sahneye çıkacaksın" dediğin günler için, siyasete girmek için adımı kullandığın günler için, annemi babamı beni zarar vermekle tehdit ettiğin için ben gemileri yaktım artık!

6


Elimde videoların var diye beni zorla yanında tuttun ama Allah artık öyle büyük ki kimseden korkmuyorum! Benimle birlikte bir kaç kadının daha canını yaptığını biliyorum ve eminim onlar da sessiz kalmayacak! Başına gelecek her şeyden sen sorumlusun Burak Kalfa!

7

8

9

Tuğçe Tayfur kimdir?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Kızılcık Şerbeti’nin gerçekte kimin hika...

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dünda...

Suphiye Orancı ile aşk yaşayan isimlerde...

Ünlülerin estetiksiz halleri

Müge Anlı'da skandal olay: 15 yaşındaki...

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Tak...

Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı...

Survivor Yunus Emre rahat durmuyor: Uzak...

37 kiloya düşmüştü: Cezaevinden çıkarıla...

Müge Anlı'da ilginç anlar: 40 yıllık koc...