25.01.2020-11:21 (Son Güncelleme:25.01.2020-10:44)

Tatlı Krizlerini Kökten Çözen Tarif!

Zeytin yaprağı ile hazırlanan karşım ile aniden gelen tatlı krizlerinizi bastırmanız mümkün. İşte tatlı krizlerini kökten çözen zeytin yaprağının şaşırtan faydaları…

Aniden gelen tatlı krizlerini bastırmanıza yardım edecek olan zeytin yaprağıyla şeker tüketiminin önüne geçerek ve bununla birlikte enerjinizin yükseldiğini, daha iyi uyuduğunuzu, sindirim sorunu yaşadığınızı, üstelik diyabet riskinizin, kolesterol ve trigliserit seviyelerinizin düştüğünü göreceksiniz.

ZEYTİN YAPRAĞI İLE TATLI İSTEĞİNİZİ KÖKTEN YOK EDİN!

Zeytin yaprağı, çay olarak da tüketilebilir. Fakat önerileni, çay olarak satın aldığınız kurutulmuş zeytin yaprağını öğüterek toz haline getirmeniz. Tatlı yeme isteğini ortadan kaldıran zeytin yaprağının aynı zamanda bakteri ve mantarlara karşı öldürücü etkisi de bulunur. Bu etkisi sayesinde bağırsaktaki zararlı bakterileri yok ederek, ev yoğurdu, peynir, turşu, sirke gibi gıdalarda bulunan doğal probiyotiklerin bağırsağa yerleşmesine olanak sağlar.

Tatlı İsteğini Kesen Karışım

Bu karışımı yazın saat 18-19, kışın da 16-17 gibi, ikindi kahvaltısında tüketmeye önem gösteriniz.

MALZEMELER

  • 1 kase yoğurt
  • 1 avuç içi kadar çiğ badem ceviz ya da fındık içi ( dilerseniz bir tanesi ya da hepsi toplam 1 avuç içi kadar ) ( rendeleyerek de kullanabilirsiniz )
  • 1 çubuk tarçın
  • ½ çay kaşığı toz haline getirilmiş zeytin yaprağı

NASIL YAPILIR?

Geniş bir kasenin içerisine tüm malzemeyi ekleyerek iyice karıştırın ve afiyetle tüketin. 5-6 gün boyunca tükettiğiniz bu karışım açlık hissinde azalma ve tatlıya karşı isteksizlik hissetmenize yardımcı olacak.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr