26.06.2022-23:33 (Son Güncelleme:26.06.2022-23:33)

Stargirl 2020 film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden filmler ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Son zamanların merak edilen filmlerinden biri de Stargirl filmi oldu. Peki Stargirl filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Film severler ve romantik komedi türünde film izlemeyi seven insanların keyifli vakit geçirebileceği filmlerden biri de Stargirl filmi. Peki Stargirl filminin konusu nedir? Stargirl filminin oyuncuları kimler? Stargirl filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Stargirl filmi

Stargirl filmi romantik, komedi, dram ve fantastik kategorilerinde 2020 senesinde yayınlanmıştır. Film 1 saat 47 dakikadır. Filmin yönetmenliğini Julia Hart üstlenmiştir.


Stargirl filmi konusu

Stargirl filminde yer alan Leo Borlock karakteri Mica Lisesi'nin ortalama başarı düzeyine sahip öğrencilerindendir ve aynı zamanda bando takımındadır. Susan Caraway yani Stargirl ise Leo'nun hayatına renk katar. Okulun yeni kızlarından olan Susan ilginç bir insandır ve Leo Susan ile ilgili bilgi toplamaya çalışır ve değişik bir dünya ile karşı karşıya kalır.

Stargirl filmi oyuncuları

Stargirl filminde Grace VanderWaal, Karan Brar ve Graham Verchere yer almaktadır.

gizemeroğlu@haber35.com.tr