26.06.2022-17:29 (Son Güncelleme:26.06.2022-17:29)

Sightless film konusu ve oyuncuları

Gerilim türünde ki Sightless filmin konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Görme yetkisini kaybeden bir kemancının hayatını anlatan film oldukça dikkat çekmektedir. Sightless filmin konusu nedir? Sightless filmin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

29 Aralık 2020 tarihinde Netflix'te yayınlanan Sightless filmi gerilim türünde bir film olarak karşımıza çıkmaktadır. Filmin yönetmenliğini Cooper Karl üstlenirken yine yapımcılığını ve filmin senaryosunu üstlenmiştir. Sightless filminde, Madelaine Petsch, Deniz Akdeniz, Alexander Koch gibi oyuncular rol almaktadır. Film 1 saat 29 dakika sürmektedir. IMDb puanı ise 5,3'tür.

Sightless konusu nedir?

Başarılı bir kemancı olan Ellen Ashland, bir gün gizemli saldırı sonrası görme yetkisini kullanamaz. Ellen'ın hayatındaki gizemli olaylar, Ellen'ın hayatını çok zorlaştırır ve o günden sonra da devam eder. Bu süreçte hayatına yeni insanlar girmeye başlar. Ancak bu yeni ortam onu ​​giderek daha çok korkutur. Bu gizemli kişilerin davranışları onu her geçen gün daha da şüphelendirmeye başlar.


Sightless oyuncuları

-Deniz Akdeniz

-Madelaine Petsch

-Alexander Koch

-Matthew Yang King

-Lee Jones Lee Jones

-Aralık Ensminger

-Jarrod Crawford

-Mikandrew

-Courtney Compton

-Karolina Protsenko

cerenkozan@haber365.com.tr