24.07.2021-19:10 (Son Güncelleme:11.04.2024-15:30)

Sakatlanma Numarası Yaparak Sevgilisine Evlilik Teklif Etti

Antalya’da sakatlandığı sanılan Deniz Soner, yaptığı numara ile sevgilisini kandırarak evlenme teklif etti. Bu anların kamera kaydına alınması ile ise güzel görüntüler ortaya çıktı.

Yerel bir gazetede çalışan Deniz Soner İşisağ (31) 1,5 yıldır sevgili olduğu Deniz Zorba’ya evlenme teklif etmeye karar verdi. İşisağ, kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Mesai arkadaşlarının organize ettiği halı sahda maç yapan İşisağ’ı sevgilisi Zorba izlemeye geldi. İşisağ bu sırada maçta sakatlanmış gibi yaptı. Sakatlandığını gören kız arkadaşı Deniz Zorba ise panik içinde sahaya indi. Bu sırada ise İşisağ, diz çökerek evlenme teklif etti. Derya Zorba, evlilik teklifine ‘Evet’ yanıtını verdi.

'BİRBİRİMİZE ÇOK AŞIĞIZ'

Deniz Soner, yaptığı teklif ile ilgili kameralara açıklamada bulundu. Bir aydır evlilik teklifi için hazırlandığını aktaran Deniz Soner İşisağ, arkadaşlarının da bu hazırlığa dahil olduğunu söyleyerek "Hepsi rollerini çok iyi oynadı’ dedi. İşisağ yaşananları; ‘Derya da beni izlemeye gelmişti. Sakatlanma numarası yapınca panikle sahanın içine girdi. Amacımız onu yanıma getirmekti. Konfetileri patlattık ve evlenme teklif ettim. Teklifi kabul etmez diye düşünmedim, çünkü birbirimize çok aşığız. Birçok zorluk karşısında mücadele edip ilişkimizi sürdürdük. Nihayete erdirdik. Sürprizle taçlandırdık. İnşallah 16 Ağustos'ta nişan, Ekim ayının sonlarına doğru da düğün yapmayı düşünüyoruz. Tabi aileler son kararı verecek, inşallah onlar da desteklerini verir ve bir an önce evleniriz’ ifadeleri ile özetledi.

‘ÇOK MUTLU OLDUM’

Evlilik teklifi alan sevgili Derya Zorba da yaşadıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Derya Zorba, maç izlerken erkek arkadaşının sakatlandığını düşünüp çok korktuğunu anlattı. Derya Zorba yaşadıklarını; ‘Maç izliyorduk sonra herkes '112'yi arayın, buz getirin, bacağı kırıldı, sesini duydum' demeye başladı. Ben bunları duyduktan sonra çok korktum, ne yapacağımı bilemedim. Sonra bir anda dışarı doğru getirdiler ve eğildi yüzüğü çıkarınca ikinci şoku yaşadım. Çok mutlu oldum. Hayatımda hiç unutamayacağım anlardan biri oldu. Beklemediğim bir teklifti. Halı sahada evlenme teklifi aklımın ucundan geçmezdi. Çok mutlu oldum, unutamayacağım bir an. Aklımda aşırı büyük bir şey yoktu ama farklı bir şey yapacağından emindim. Onunla birlikte olduğum için çok mutluyum. İnşallah her şey yolunda gider bir an önce birbirimize kavuşuruz’ dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Şehit Olan Rize Emniyet Müdürünün Kızınd...

Ünlü Tarihçi Talha Uğurluer FETÖ'den Göz...

Barış Yemeğinde HDP Propagandasına AK Pa...

Kim Bu 'Sarı Yelekli'ler'

Askerlik Süresi Kısalıyor Mu ? Kritik To...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan FETÖ'...

'Mehmet Ali Erbil Hayatını Kaybetti' İdd...

İYİ Parti 5 Belediye Başkan Adayını Daha...

Askerlerin Okduğu İstiklal Marşı Erdoğan...

ABD ve Çin Arasında Geçici Uzlaşma Sağla...

ASELSAN'ın Geliştirdiği Sarp-Zafer İlk S...

CHP'li Vekil AK Parti Kocaeli Adayı Büyü...

Topraksız Tarım İle Yılda 100 Bin Hedefl...

Meyve Bahçesine Giren Domuz Büyüklüğüyle...

AK Parti İl Başkanı İstifa Etti, Hüngür...

Lezzeti Kadar Ulaşması da Zor Olan Kaya...

'Cicişleri'i Yakalatan O Fotoğraf Oldu

İkili Görüşmede Ana Konu Karadeniz'deki...

Kuzey Marmara Otoyolu İnşaatında Çökme M...

AK Parti'nin İzmir Adayı Nihat Zeybekçi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK P...

Hulusi Akar Müjdeyi Verdi, Çalışmalar Ba...

İstanbul ,Ankara ve İzmir Adayları İçin...

'Macera' İsimli Programın Sunucusu FETÖ'...

Binali Yıldırım Doğu Akdeniz'deki Faaliy...

Polisten Trafik Kazalarını Önlemek İçin...

Numan Kurtulmuş: İstanbul Ve Anlara Aday...

AİHM'nin Demirtaş Kararına Hükümetten İl...