25.04.2022-15:33 (Son Güncelleme:25.04.2022-15:33)

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatından sonra bir türlü rahat nefes alamayan Ece Erken'in miras kararı herkesin ağzını açık bıraktı

Ünlü sunucu Ece Erken'in miras hakkında vermiş olduğu karar hayranlarını şaşırttı. İşte o detaylar...

Ekranların en sevilen sunucuları arasında yer alan Ece Erken, geçtiğimiz aylarda eşi Şafak Mahmutyazcıoğlu'nun vefat haberiyle sarsılmıştı. Büyük bir acı yaşayan ve yaşadığı acıyı sosyal medya hesabından her seferinde anlatan Erken, bu kez herkesi şaşırtan bir karar verdiğini açıkladı. Ünlü avukatın vefatının ardından eski eşi Benan Kocadereli'nin bir villayı habersiz bir şekilde kiraya verdiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu olay sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Erken, eşinin vefatından sonra bu tarz olaylara girişenlere karşı gözdağı vermişti. Erken'in son yaptığı paylaşım ise gündeme bomba gibi düştü.


Erken: Reddi miras yapıyorum

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ece Erken; ''u an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a ‘Abi' diyen, peşinde gezen 'Param yok, bana borç al' diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış. Sokağa çıkarken utanman, ölüme sebebiyet vermekten kahrolman gerekirken uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle birlikte senin namussuz yaşamını, hapislerde çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim'' şeklinde ifadelere yer vermişti. Ünlü sunucu bugün yaptığı açıklamada; ''Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hâlâ görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla'' notu düştü. Mirası reddeden Ece Erken'e ilk yorum da Simge Sağın'dan geldi. Ünlü şarkıcı; ''Helal olsun sana'' diyerek tebrik etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr