21.03.2024-13:14 (Son Güncelleme:21.03.2024-13:14)

Dünyaca ünlü isimlerin ellerindeki bütün imkanlara rağmen dünya üzerindeki bir ülkeye asla giremeyeceğini biliyor muydunuz? İşte detaylar...

1

Katy Perry - Çin


Şarkıcının Taipei'deki konserinde Tayvan bayrağı giymesi üzerine Çin'e girmesi yasaklandı.

2

Alec Baldwin - Filipinler


Yıldız isim, 2009'da katıldığı bir programda "Postayla sipariş edilen Filipinli bir gelin almayı" düşündüğünü söyleyerek şaka yapmıştı. Filipinler senatosunun üyeleri özür talep etti ve bunu yapmasına rağmen, "istenmeyen bir yabancı olarak görüldüğü" gerekçesiyle oyuncunun ülkeye girişi yasaklandı.

3

Justin Bieber - Çin


Şarkıcının, dünya turnesine çıkmadan önce Çin'e girişi yasaklandı. Çin hükümeti 2017'de "Justin Bieber yetenekli bir şarkıcı ancak Çin pazarında düzeni sağlamak ve Çin performans ortamını arındırmak için kötü davranışlara sahip sanatçıları işe almak uygun değil" dedi.

4

Selena Gomez - Çin ve Rusya


Instagram hesabında Dalai Lama ile gülerken bir kare paylaşan şarkıcının Çin'e girmesi yasaklandı. The Atlantic'in haberine göre, Gomez'in ülkedeki eşcinsel karşıtı yasalar hakkında konuşma yapma potansiyelinin olması üzerine Rusya'ya girişi engellenmişti.

5

Snoop Dog - Avustralya ve Norveç


2007 yılında Avustralyalı yetkililer, ağır silah ve uyuşturucu suçlamaları da dahil olmak üzere birkaç suçu olduğu için rapçinin girişine izin verilmeyeceğine karar verdi. Daha sonra, ülkede yasal olarak izin verilenden daha fazla nakit para taşıdığı için 2012 yılında Norveç'e girişi iki yıl süreyle yasaklanmıştı.

6

Lady Gaga - Endonezya


Pop yıldızının 2012 yılında ülkedeki üç grubun şarkıcının tarzını "kaba" olarak nitelendirmesi üzerine Endonezya'nın başkenti Cakarta'da sahne almasına izin verilmemişti.

7

Paris Hilton - Japonya


Şarkıcı, 2010 yılında madde bulundurmayla ilgili suçunu kabul ettikten sonra evine dönmeden önce Tokyo'da altı saat boyunca sorguya çekildi.

8

Beyonce - Malezya


Şarkıcı, bir grubun "Batılı seksi performansları" teşvik edeceği gerekçesiyle iptal edilmesi çağrısında bulunmasının ardından 2009 yılında Malezya'daki konser planlarını erteledi. Hayranlar yakın zamanda Malezya'nın dünya turu planlarına dahil olmadığını fark etti.

Onların bu ülkelere adım atması dahi yasak: İşte ünlü isimlerin asla giremeyeceği o ülkeler!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Seda Sayan ''Türk aile yapısını bozmak''...

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

Uğur Dündar 39 sene önce verdiği röporta...

Milli Voleybol takımın yıldızı Melissa V...

Ceyda Düvenci'nin regl açıklaması ülkeyi...

Bahar ve Nihal Candan aylardır cezaevind...

Müge Anlı'da skandal olay: 15 yaşındaki...

Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırı...

Gülşen'in yeni klibi gündem oldu: Transp...

Tolga Sayışman kaza anlarını anlattı: ''...