26.04.2024-11:12 (Son Güncelleme:15.05.2024-00:20)

MHP Lideri Bahçeli, yürüyüş videosunda kime gönderme yaptı? Canlı yayında tartışıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, sağlık sorunları nedeniyle Meclis'teki 23 Nisan törenlerine ve resepsiyona katılamamasının ardından, yürürken çekilmiş bir videosu MHP'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bu paylaşım, Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğinde yapılmıştı ve bu durum kamuoyunda farklı yorumlara neden oldu. Videonun içeriği ve kullanılan müzikle ilgili yapılan spekülasyonlar, MHP Genel Başkanı'nın kime bir mesaj gönderdiği sorusunu akıllara getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, sağlık sorunları sebebiyle Meclis'teki 23 Nisan törenlerine ve resepsiyona katılamamasının ardından, yürürken çekilmiş bir videosu MHP'nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Ancak bu paylaşım, sadece Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili bilgi vermekle kalmadı, aynı zamanda Ferdi Tayfur'un efsane şarkısı "Söyleten Sensin" eşliğinde yapılmasıyla da dikkat çekti. Bu durum, kamuoyunda çeşitli yorumlara yol açtı ve Bahçeli'nin bu video aracılığıyla kime bir mesaj gönderdiği sorusunu akıllara getirdi. Gündemdeki bu konuya dair en yetkili isimlerden biri olan MHP Genel Yardımcısı Semih Yalçın, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yalçın, videonun AK Parti'ye bir gönderme olduğu iddialarını reddederek, "Dün sabah bir haber geçti, 'Sayın Devlet Bahçeli ameliyat oldu, bu yüzden 23 Nisan gösterilerine katılmadı' diye. Ben kendisiyle konuşmadım henüz ama büyük bir ihtimalle bunun için yapılmış bir video. Videodaki şeyler, Cumhur İttifakı'na değil, arkadaşlar yanlış yorumluyor. Öyle bir şey yok. Ferdi Tayfur'u sever başkanımız. Bir de yürüyüşe çıkıyor, doktor tavsiyesiyle oradan bir enstantane yayınlamışlar. Mesele bundan ibaret." dedi.

“O işi görüp de susanlara da tavırlıyız”

Ayrıca Yalçın, videonun içeriğinde yer alan şarkı sözlerine de dikkat çekerek, "Oradaki şarkı sözlerini mesela başka bir şekilde düşünelim, şarkı sözlerini Cumhur İttifakı'na yorumlayacaklarına, bizden giden Meral Akşener'e ve o ekibe yorumlaması daha doğru olmaz mı? Kongreleri geliyor cumartesi, onlara da yorumlanabilir. Yani alternatif olarak söylüyorum." şeklinde konuştu.

Yalçın, ayrıca videonun Demokrat Parti toplantılarındaki Türk Bayraklarının indirilmesine yönelik bir tavır olduğu yönündeki yorumlara da katılmadığını belirterek, "Evet, o işe çok tavırlıyız; o işi görüp de susanlara da tavırlıyız. Ama video ile ilgisi yok." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin yürüyüş videosundaki mesajın ne olduğu ve kimlere yönelik olduğu konusu, kamuoyunda halen tartışılmaya devam ediyor. Semih Yalçın'ın açıklamaları, konuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesini sağlıyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
SIRADAKİ VİDEOLAR

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Kurye Terörü! Sipariş Götürdüğü Binaya İ...

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Peru'da Bir Kadın Cezasını Öpücükle Öded...

Kırklareli'de Selim Dede Aşı Olurken Göz...

Adam Genç Sekreteri Ofiste Yalnız Yakala...

Eylem Planı'nın 6. Amacı: Özel Hayatın G...

Ankaralı Esnafın Davullu Zurnalı Normall...

Eylem Planı'nın 3. Amacı: Hukuki Öngörül...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargının Bağımsız...

Avustralya'da Canlı Yayında İlişkiye Gir...

Maltepe'de Dikey Bahçeler Sökülüyor

Rusya'nın Buz ve Karla Kaplı Hayalet Şeh...

Zekasıyla Konuşulan Karga, Görenleri Bir...

Eşinden Şüphelenen Adam Evine Gizli Kame...

Engelli Gelin Düğününde Sırrını Açıkladı...

AK Parti'li Muhammet Kaynar'dan İBB'ye T...

Tarihin En Küçük Annesi: Lina Medina

Metroda Duygulandıran Olay

Tır Devrildi, Boğalar Yollara Kaçtı

Bir At Tek Başına Altı Kurda Karşı!

Tartarı Ortadan Kaldırmanın En Güzel Yol...

Elazığ’lı Amcanın Sabah Namazına Kavuşma...

Dünya'nın İlk ve Tek Mozaiğinin Yer Aldı...

Eşlerini Aldatan Kadınların Sırrı Fotoğr...

Etna Yanardağı İtalya'yı Olumsuz Etkiled...

Hatay’da Açıklarında 3 Hortum!

Çıldır'da Buz Üzerinde Kar Motoruyla Hey...