22.06.2021-07:48 (Son Güncelleme:28.01.2025-20:20)

Filipinler Devlet Başkanı Vatandaşları Hapisle Tehdit Etti!

Rodrigo Duterte, koronavirüs ile mücadelede aşı olmak istemeyen vatandaşları hapse atmak ile tehdit etti.

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, vatandaşları çok sert bir şekilde tehdit etti. Rodrigo Duterte, koronavirüs ile mücadele kapsamında kendince bir yöntem buldu. Koronavirüs salgınının önüne geçmek için aşı çalışmaları başladı. Rodrigo Duterte ise aşı olmayan insanları hapse atmak ile tehdit etti. Filipinler Devlet Başkanı Duterte, bir televizyon kanalında yayınlanan konuşmasında ederek "Sen seç, aşı ya da seni hapse attırırım" dedi. İddialara göre başkent Manila'da aşılama kampanyasına katılımın düşük oldu. Bu durum üzerine ise Rodrigo Duterte, aşı olmak istemeyen kişileri hapse attıracağını ifade etti.

DEVLET BAŞKANI AŞI OLMAK İSTEMEYENLERİ TEHDİT ETTİ

Rodrigo Duterte aşı olmak istemeyenler için konuşması bir televizyonda yayınlandı. Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte konuşmasında: "Sen seç, aşı ya da seni hapse attırırım" ifadesini kullandı. Bu sözünün ardından Duterte, "Beni yanlış anlama, bu ülkede bir kriz var" ifadelerini kullandı.

KORONAVİRÜS SEBEBİYLE 23 BİN 749 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Filipinler’de bugüne kadar 1 milyon 364 bin 239 Kovid-19 vakası kaydedildi. Koronavirüs nedeni ile hayatını kaybedenlerin sayısı 23 bin 749 kişiye ulaştı. Ülke yaklaşık 110 milyon nüfusa sahip. Ülkede Haziran itibariyle yaklaşık 2,1 milyon kişiye aşının iki dozu da uygulandı.

Haber365
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Bakan Çavuşoğlu, Mekke'de Umre Yapan Vat...

Cumhurbaşkanı Erdoğan DMD Hastasıyla Vid...

"Başkan Diyelim Mi" Diye Soranlara Binal...

Kuzey Irak'a Pençe Harekatı

Troller Tarafından Montajlanıp Servis Ed...

30 Mayıs 2019 - Gündemde Öne Çıkan Bugün...

29 Mayıs 2019 - Gündemde Öne Çıkan Bugün...

Fatih Sultan Mehmet'in Hafızlardan Silin...

CHP'li Kaftancıoğlu, Terör Paylaşımları...

Ekrem İmamoğlu'nun Tramvay Vaadi Böyle H...

İmamoğlu, İBB Genel Sekreterine İftira A...

İstanbul'un Fethinin 566. Yılı Coşkuyla...

CHP'li İmamoğlu'ndan Genç Esnafa Çirkin...

Barış Manço’nun BBC'ye Verdiği Ders Nite...

Nihat Genç'ten İmamoğlu Uyarısı: 'CHP Se...

25 Mayıs 2019 - Gündemde Öne Çıkan Bugün...

İzmir'de Sır Dolu İbranice Kitap Bulundu

Bitlis ve Şırnak'ta PKK'ya Darbe

Bayram Şekerleri Tezgahlardaki Yerini Al...

754 Sandıkta Ne Oldu?

ABD, Türkiye'yi F-35 Programından Çıkarm...

Temizlik Görevlisi, Köpeğe Süpürgesi ile...

Ekrem İmamoğlu'nun Yalanlarının Ardı Ark...

PKK'nın İmamoğlu'na Verdiği Destek Sosya...

Binali Yıldırım: 'Sorunları Biliyoruz, S...

İstanbullular Binali Yıldırım'a Yoğun İl...

24 Mayıs 2019 - Gündemde Öne Çıkan Bugün...