28.12.2021-09:13 (Son Güncelleme:28.12.2021-13:48)

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Hayranlarını Korkutan Haber Geldi!

Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’ndan kötü haber geldi. İmirzalıoğlu’ndan gelen bu haber hayranlarını çok korkuttu. İşte habere ilişkin o detaylar…

Ekranların sevilen oyuncusu ve aranan yüzü Kenan İmirzalıoğlu, uzun bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Sinem Kobal ile geçtiğimiz yıllarda nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, mutlu beraberliklerini bebek haberiyle taçlandırmıştı. İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını taşıyan ikili, bebeklerini kucağına almak için gün sayarken, güzel oyuncu Kobal’dan o müjdeli haber gelmişti. Kız bebeklerinin ismini Lalin koyan çift, çocuklarının yüzünü sosyal medyadan ve basından gizlemeyi de ihmal etmemişti. Geçtiğimiz haftalarda ise uzun bir süredir ekranlarda yer almayan fakat oyunculuğuyla hafızalara kazınan güzel oyuncu Sinem Kobal’dan, ikinci kez güzel haber geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından hakkında çıkan hamilelik iddialarını doğruladı. İmirzalıoğlu ve Kobal çifti, ikinci kez anne ve baba olmanın heyecanını taşırken hayranlarını üzecek ve endişelendirecek kötü haber geldi.

GÖZLER SİNEM KOBAL’A ÇEVRİLDİ

Dizi ve filmlerin aranan yüzü Kenan İmirzalıoğlu, şu sıralar yıllardır ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan ‘’Kim Milyoner Olmak İster’’ adlı yarışmanın sunuculuğunu üstleniyor. Başarılı oyuncu ve sunucu kariyerinin yanı sıra, özel hayatıyla da oldukça merak ediliyor. Güzel oyuncu Sinem Kobal ile mutlu bir evliliği olan İmirzalıoğlu’nun, ikinci kez baba olacağı için taşıdığı heyecan geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda objektiflere yansımıştı. Eşi Sinem Kobal dört aylık hamilelik sürecindeyken, İmirzalıoğlu’ndan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı. Konuya dair bir açıklama yapmayan İmirzalıoğlu’dan gelen bu haber, hayranlarını korkutmaya yetti. Dört aylık hamile olan Sinem Kobal’ın koronavirüse yakalanıp yakalanmadığı bilinmezken, ünlü çiftin sağlık durumları hakkında yapacakları açıklama ise merakla bekleniyor.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr