01.06.2021-12:02 (Son Güncelleme:14.12.2024-23:10)

İstanbul’da Markette Olaylı Kavga: 3 Jandarma Yaralandı

İstanbul’da ilginç bir olay yaşandı. Markette sıra kavgası için birbirine giren vatandaşlara jandarma müdahale etmek isteyince kavganın arasında bıçaklandı.

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde öğlen saatlerinde Küçükçekmece’de bulunan bir markette olaylı anlar yaşandı. Atakent mahallesinde meydana gelen olayda yaptıkları alışveriş bitip kasaya ödemeye geçen vatandaşların arasında sıra kavgası yaşandı. Parasını ödemek için kasaya gelen Ege Berk Ç., arkasında bulunan vatandaş Nur Mesut D. ile sıra kavgasına tutuştu.

AĞIR SÖZLER SARF ETTİ

Ege Berk Ç., arkasındaki vatandaşa ağır sözler sarf ederek ‘Senin karını da alırım, senin sıranı da, seni de alırım.’ şeklinde konuşup daha sonra küfürler saçarak saldırmaya başladı.

KAVGAYA MÜDAHALE EDEN JANDARMA GÖREVLİLERİNE DE SALDIRDI

O esnada ise markette alışveriş yapan sivil jandarma görevlileri ise olayın büyümemesi için çıkan tartışamaya müdahale etti. Jandarma görevlileri, ağır şekilde konuşup kavganın seyrini alevlendiren Ege Berk Ç.'yi olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak dışarı çıkarılmak istenen Ege Berk Ç. "Amacımız kavgayı ayırmak, bize niye direniyorsun" diyen jandarma görevlilerinden birine yumruk attı. Yaşanan arbede sırasında ise Ege Berk Ç. elindeki bıçağı, kendisini durdurmak isteyen jandarma görevlilerine rastgele savurdu. Bir türlü akıllanmayan şahıs dışarı çıkmakta direnerek jandarma görevlisine de saldırmaya başladı. Giderek öfke kontrolünü kaybeden şahıs cebinden çıkardığı bıçakla ‘Amacımız kavgayı ayırmak, bize niye direniyorsun’ açıklamasında bulunan jandarma görevlilerine doğrulttu.

JANDARMA GÖREVLİLERİ HASTANEYE KALDIRILDI

Jandarma görevlilerine ve markette bulunan vatandaşa saldıran şahıs olayın yaşandığı yerden aniden kaçtı. Jandarmalar görevlilerinin ise vücutlarında bıçak yaraları meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri harekete başladı.

ŞÜPHELİ ŞAHIS SAVCILIKTA SERBEST KALDI

Jandarma görevlileri hastaneye kaldırıldı, şüphelinin markette tartıştığı adam ise şikayetçi oldu. Buna bağlı olarak Ege Berk Ç.’yi polis ekipleri yakalanıp gözaltına aldı. Diğer yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giden zanlı şahıs Ege Berk Ç., ifadesi vermesinin ardından serbest kaldı.

O GÖRÜNTÜLER KAMERAYA YANSIDI

Yaşanan tatsız olay marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

MARKET MAĞDURU OLAYI ANLATTI

Bunun üzerine söz konusu şüpheli tarafından markette ağır hakaretlere maruz kalan Nur Mesut D. ‘Müsaade etseydin de geçseydim dedikten sonra ‘Senin karını da alırım, senin sıranı da, seni de alırım’ diyerek küfretti, Daha sonra jandarma görevlileri ‘Bir aileye, karısına kızına nasıl bu şekilde küfrediyorsun?’ diyerek uyarsa bile dinlemedi. Jandarmayı yumruklayıp kaçarak uzaklaştı’ ifadelerini kullanarak olayı anlattı.

Haber365
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Meksika'da Seri Katilin İtirafları Ülkey...

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

İstanbul'da Yasak Aşk Yaşayan Karısını Ö...

Osmaniye'de Uyuyan Eşini ve Görümcesini...

Yeşilçam Oyuncularının Hüzün Dolu Hikaye...

Kurye Terörü! Sipariş Götürdüğü Binaya İ...

Rolleri Uğruna Değişen Oyuncular

84 Yaşında Koronayı Yendi

İnternetten Ders Anlatan Öğretmen Kamera...

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Hırsızlık Yapan Anne Polisi Gözyaşlarına...

Gazeteci Metin Özkan: Cumhurbaşkanı Erdo...

İstanbul Emniyeti ''Babalar Günü' Klibi...

İzmit Körfezi Deniz Salyasına Teslim Old...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Partililerle Birli...

İstanbul'da Deprem Anı!

Diyarbakır'da 'Teyze Yapamaz' Dedikleri...

İstanbul Fatih'te Balkonda Can Pazarı

Yolcu Dolu Minibüsler Çarpıştıktan Sonra...

Kapadokya'nın Yapısını Bozanlara 200 Bin...

Tekirdağ Lavanta Günleri Başladı

Van'da Öğrenciler Mezuniyet Kutlamasını...

Rusya’da Uçak Düştü! 9 Ölü, 15 Yaralı Va...

İstanbul’da Büyük Gasp! Çinli İş İnsanı...

İsrail'den Filistinli Göstericilere Müda...

Günlerdir Haber Alınamayan Mali Müşavir...

İstanbul Merkezli 17 İlde FETÖ'nün TSK Y...

Yaşar Hacısalihoğlu: 'Kürt Türk Kardeşti...

Trabzon'da Bir Kişi Hakkını Gökyüzünde A...

Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşin: 'HDP İl Bin...