19.07.2022-10:38 (Son Güncelleme:19.07.2022-11:17)
>

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye kendi cemaatinden şantaj gelmişti. Cübbeli Ahmet’in, kendisini tehdit eden Saadeddin Ustaosmanoğlu’na yanıtı gecikmedi. O sözler ortalığı karıştırdı.

1

Saadeddin Ustaosmanoğlu tehditi


Saadeddin Ustaosmanoğlu katıldığı bir Youtube programında "Cübbeli Ahmet Mahmut'un ülkeler arası maceraları. Filmin kendisini daha piyasaya sürmedik. Bunlar daha fragman. Erkeksen şeyhliğini açıkla, açıkla da videolarını patlatalım" demişti.

2

Cübbeli Ahmet'ten yanıt gecikmedi


Bu sözlere aldırış etmeyen Cübbeli Ahmet, kendisine gelen bu kaset şantajlarına jet hızında yanıt verdi. Cübbeli Ahmet’in bu sözleri olay yarattı.

3

Cübbeli Ahmet'in yanıtı


Cübbeli Ahmet, “Mahmut Efendi'nin cenazesinde mehdi oradaydı namaz kıldı. İşte efendim Mahmut Efendi tabuttan bir teveccüh etti, Tayyip Bey sessiz duruma döndü mealinde şeyler söyleyen bir kişiyi ben ciddiye almıyorum, muhatap almıyorum” dedi.

4

Suçlamalara kayıtsız kalmadı


Kendi cemaatinden böyle bir şantajla karşı karşıya kalan Cübbeli Ahmet, suçlamalara da kayıtsız kalamadı.

5

Suç duyurusunda bulundu


Bu videonun ardından Cübbeli Ahmet, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

6

Saadeddin Ustaosmanoğlu'ndan şikayetçi oldu


Saadeddin Ustaosmanoğlu’nun tehdit, hakaret, şantaj, iftira ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçlarını işlediği öne sürüldü.

7

Savcılık dilekçesi


Cübbeli Ahmet savcılık dilekçesinde “Mezkûr paylaşım müvekkilimin maddi ve manevi huzur ve sükununu son derece şiddetli bir şekilde bozmuştur.” dedi.

8

Olay yaratan sözler


Cübbeli Ahmet’in dilekçesinde ki “Şüpheli tarafından sarf edilen tahkir edici, küçük düşürücü sözler hem müvekkil nezdinde ağır elem duygusuna sebep olmuş hem de dış dünyada müvekkilin saygınlığına zarar verme tehlikesi oluşturmuştur” sözler de dikkat çekti.

İsmailağa Cemaati'nin önde gelen ismi Cübbeli Ahmet’ten kaset tehdidine yanıt gecikmedi! Bu sözler ortalığı birbirine katacak
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye'nin şehirlere göre boy ortalamas...

Titanik'in en zengin adamının cesedinde...

Bülent Ersoy neden kadın oldu?

Bilim dünyasını şaşkına çeviren olay: Ma...

Tıp tarihinde bir ilk! Doğuma giden kadı...

Asırlık arşiv ortaya çıktı: İşte Türk bo...

Cinsiyet değiştirerek ünlü olan Mika, di...

Kenan İmirzalıoğlu gülme krizine girdi:...