10.05.2018-20:29 (Son Güncelleme:10.05.2018-20:21)

İsmail Saymaz CNN Türk'ten Kovuldu Mu?

CNN Türk'te ekrana gelen Gece Görüşü programında sürekli konuk olarak katılan İsmail Saymaz, format değişikliği gereği artık programda yer almayacak.

Kısa bir zaman önce Demirören Holding’e devredilen CNN Türk’te yayınlanan ‘Gece Görüşü’ programının sürekli katılımcısı gazeteci İsmail Saymaz'ın, ‘format değişikliği’ sebebiyle artık programda yer almayacağı bildirildi. Programın diğer sunucusu Nevzat Çiçek'in de programdan ayrıldığı öne sürülüyor.

CNN Türk'te yayınlanan ‘Gece Görüşü' programının sürekli katılımcısı Saymaz, ‘format değişikliği' sebebiyle programdan çıkarıldı.

Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünde gazeteciler Abdulkadir Selvi, Nevzat Çiçek, Gürkan Hacır ve İsmail Saymaz'ın yorumlarıyla konuk olduğu program, her perşembe saat 21.00'de ekrana geliyor.

SAYMAZ PROGRAMDA YER ALMAYACAK

‘Format değiştiren' programın seçime kadar ‘Gece Görüşü Seçim Özel' ismiyle yayınlanacağı bildirildi. Diken'in CNN Türk kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Saymaz bundan sonra programda yer almayacak.

Programın bir diğer yorumcusu Nevzat Çiçek'in de artık programda yer almayacağına dair söylemler henüz doğrulanabilmiş değil.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr