06.02.2019-17:25 (Son Güncelleme:06.02.2019-17:20)

İş Görüşmesine Giderken Ne Giyilmeli

Sonunda istediğiniz gibi bir iş buldunuz ve görüşmeye davet edildiniz. Ancak ne giymeniz gerektiği konusunda kararsızsınız. Sizin için kritik olan bu günde bazı tavsiyelerimiz var.

Sonunda istediğiniz gibi bir iş buldunuz ve görüşmeye davet edildiniz. Ancak ne giymeniz gerektiği konusunda kararsızsınız. Sizin için kritik olan bu günde bazı tavsiyelerimiz var. işte detaylar...

Resmi Kıyafetler Tercih Edin

Etek/ceket ya da pantolon/ceket tercih etmeniz şık bir görünüm elde etmenizi ve işi ciddiye aldığınızı gösterir. Pantolon ve ceketin içine dar kesim bir gömlek, triko ya da kazak tercih edebilirsiniz. İsterseniz de şık bir elbisenin üzerine ceket veya kaban atabilir, topuklu ayakkabılarınız ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Abartıdan Uzak Durun

Görüşmeye giderken saçınızın ve makyajınızın abartıdan uzak sade ve doğal olmasına özen gösterin. Saçınız temiz ve düzgün olması önemli. Aşırıya kaçmamaya çalışın. Örneğin saçınızı çok kabartmadan modeller yapmalısınız. Makyajınızda da makyaj yapma ile yapmama arasında bir görüntünüz olmalı, açık ve hafif renkler tercih etmelisiniz.

Sade Ayakkabıları Seçin

İlk olarak sade, abartıdan uzak, taşı olmayan ayakkabılar tercih etmelisiniz. Ayakkabı tercih ederken genellikle giydiğiniz kıyafet tonlarında, topuklu ayakkabılar tercih etmelisiniz. Eğer daha zayıf görünmek istiyorsanız, sivri burunlu ayakkabılar seçebilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr