16.04.2022-12:53 (Son Güncelleme:02.06.2023-16:56)
>

İnternet bizi her defasında daha fazla şaşırtıyor. Hacca giderken dans videosu çeken dedenin eskiden Yeşilçam'ın ünlü oryantali olduğunu biliyor muydunuz? Göbek atan hacının hikayesi.

1


14 yaşındayken babasına okumak istemediğini söyleyince, babası harçlık vermeyi kesmiş. Zamanın ünlü dansözü Adalet Hanım'la tanışmak için bir gün onu evine kadar izlemiş ve ardından da ondan ders almayı başarmış.

2


Şandra 16 yaşına girdiğinde sahneye çıkıp dans şovlarına başlamış. Yalnızca gazinolarda değil, filmlerde de rol almaya başlamış ve her karakteri başka bir gündem yaratmış.

3


Peş peşe gelen filmlerin ardından dans hocalığını bırakıp, başrol oyunculuğu yapmaya karar vermiş ancak bu o pek kolay olmamış.

4


Yapımcı Berker İnanoğlu, yeni çekilecek filminde Şandra'nın dans hocası olarak rol almasını istemiş fakat Şandra bu teklifi reddetmiş. Ünlü yapımcı İnanoğlu, Şandra'yı bir gün evine çağırmış.

5


Berker İnanoğlu, kız arkadaşıyla otururken Kudret Şandra'ya silah tutarak striptiz yapmasını söylemiş. Bu durumda yapacak hiçbir şey olmadığını fark eden Şandra'da mecburen striptiz yapmaya başlamış.

6


Bir zamanlar erotik filmlerde de rol alan Kudret Şandra, bir anda ortalıktan kaybolmuş. Seneler sonra ortaya çıktığında da yeni biri olarak görmüş onu tanıyanlar.

7


Yeşilçam piyasasından ayrıldığı zamanlarda Hacca giderek dönüşümünü başlatmış ve yepyeni bir hayata başlamış. Aynı zamanda evlenip çocuk sahibi olmuş.

8


Yeşilçam'a Göbek Attıran Adam olarak tanınan Kudret Şandra şimdi kitap yazarak muhafazakar bir hayat yaşıyor.

9

10

Hacı olmadan önce oryantallik yapan dedenin şaşırtan değişimi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Bülent Ersoy neden kadın oldu?

Bilim dünyasını şaşkına çeviren olay: Ma...

Tıp tarihinde bir ilk! Doğuma giden kadı...

Asırlık arşiv ortaya çıktı: İşte Türk bo...

Cinsiyet değiştirerek ünlü olan Mika, di...

Kenan İmirzalıoğlu gülme krizine girdi:...

Survivor'un ilk ve tek kadın şampiyonu M...

Konserde facia gibi kaza: Ünlü şarkıcı h...