13.01.2022-18:55 (Son Güncelleme:02.03.2022-09:32)
>

Taraftarlar, Trabzonspor'lu Edgar le hakkında, 'Hangi takımlarda oynadı, hangi mevkide oynuyor, başarıları nedir, nerelidir, kaç yaşındadır, ne zaman iyileşecek? araştırmaları yapılmaktadır.

1

PERFORMANSI ALKIŞ ALDI!


Trabzonspor taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından büyük alkış aldı. Trabzonspor'da gösterilen başarılı performansın ardından bazı futbolcular ön plana çıkmayı başardı. Bu anlamda Trabzonspor'da öne çıkan isimlerden birisi de defans futbolcusu Edgar le oldu. Futbolcu bu sezon gösterdiği performansla defansta oldukça başarılı işler yaptı. Defansta çok önemli işlere imza atan yıldız futbolcu takımının liderlik yolunda puan farkını açmasında önemli işlere imza attı.

2

NE ZAMAN İYİLEŞECEK?


Stoper yıldızın sezonu kapattığı Trabzonspor tarafından duyuruldu. Futbolcunun kesin iyileşme tarihi ise belli değil.

3

FUTBOLCUNUN HAYATI


Edgar le 1 Mayıs 1994 tarihinde Bissau'da doğdu. Futbola ise ilk olarak Sporting Lizbon'un altyapısında başladı. Ardından Barcelona'nın B takımına transfer oldu. Barcelona B takımı sonrasında Villareal'in alt yapısına gitti. Futbolcu profesyonel olarak ilk olarak Portekiz'in Belenenses takımına gitti. Belenenses'in ardından kariyer sıçraması gerçekleşti ve LOSC Lille'e gitti. Lille'den sonra Nantes'e gitti. Futbolcu 2019 yaz transfer döneminde ise Lille'den Trabzonspor'a transfer oldu. Futbolcu, Feyenoord'a kiralık olarak gitmesinin ardından geri Trabzonspor'a döndü. Bu sezon ise Trabzon formasını terletiyor. Güncel olarak ise sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor.

4

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?


Futbolcu sırasıyla; Sporting altyapısı, Barcelona B, Villarreal B, Belenenses, Lille, Nantes, Trabzonspor, Feyenoord ve son olarak ise Trabzonspor'un formasını terletmektedir.

5

BAŞARILARI NEDİR?


Yıldız futbolcu Edgar le Barcelona ile İspanyol Kupa Şampiyonu olmuştur. Ayrıca Trabzonspor ile 20/21 sezonu Türkiye Süper Kupası'nı kazanma başarısı göstermiştir.

6

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?


Futbolcu stoper olarak görev almaktadır. Ayrıca sağ bek olarak oynayabilmektedir.

7

NERELİDİR?


Futbolcu aslen Bissaulu'dur. Ama Portekiz vatandaşlığı bulunmaktadır. Portekiz Milli Takımı'nın eski futbolcusudur.

8

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?


Futbolcu stoper olarak görev almaktadır. Ayrıca sağ bek olarak oynayabilmektedir.

9

YOLLARI AYRILDI


Trabzonspor yaptığı açıklama ile stoper futbolcunun sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Futbolcunun sözleşmesinin iptali olarak geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatmasının olduğu aktarıldı.

Edgar le Kimdir?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR