27.01.2021-08:49 (Son Güncelleme:27.01.2021-08:49)

Defne Samyeli iş adamı Yusuf Araz tarafından icralık oldu.

1


Sekiz yıldır Kemerburgaz’daki Pasifik Konakları’nda oturan Defne Samyeli’nin ev sahibi Yusuf Araz, kirasını alamadığı sebebi ile icra takibi başlatmıştı.

2


Yaptığı itirazla takibi durduran ünlü isim Samyeli, basında çıkan haberler üzerine de ev sahibine 50 bin liralık tazminat davası açtı.

3


Daha önce davayla ilgili konuşan Araz, evin aylık 15 bin lira kira bedeli olduğunu belirtmiş ve 'Madem kirasını ödüyor, dekontu nerede? İspatlasın, özür dileyeceğim ve 50 bin lirayı da ödeyeceğim' demişti.

4


İş adamı Yusuf Araz, kiracısı Defne Samyeli’nin 2019’un mart ayından itibaren kirasını ödemediğini öne sürerek haciz işlemleri başlatılması için İcra Müdürlüğü’ne başvurdu.

5


Yusuf Araz’ın talebi üzerine avukatı Iyaz Çimen ve haciz memuru, önceki gün Defne Samyeli’nin oturduğu Kemerburgaz’daki Pasifik Konakları’na gitti.

6


Kapıyı açan Defne Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli ile kardeşi Sühan Samyeli, ünlü ismin evde olmadığını söyledi ve tahliye davasına henüz karar çıkmadan gelinmesine tepki gösterdi.

7


Samyeli’nin bir kısım eşyasına haciz koyuldu. Haciz koyulan ev eşyaları, erkek kardeşi Sühan Samyeli’ye bırakıldı.

8


Defne Samyeli’nin avukatı Şenay Kara Şık, yaptığı açıklamada; 'Tahliye davasının duruşması ayın 28’inde. Kesinleşmiş borç kararı çıkmadan, sırf habere konu olmak ve Samyeli’nin ailesini taciz etmek amacıyla ev sahibi Yusuf Araz’ın avukatı, yanında icra memurlarıyla Samyeli’nin evine gelmiş. Tamamen şov amaçlı ve asıl davayla ilgisi yok. Amaç bu şovla basına ‘haciz’ haberi yaptırabilmek ve aileyi taciz etmek. Yapılan kanun dışı. Hem Araz, hem de avukatı ve yanında bu olaya alet olan icra memurları için savcılığa suç duyurusunda bulunulacak' dedi.

Defne Samyeli'ne Haciz Şoku
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Kızılcık Şerbeti’nin gerçekte kimin hika...

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dünda...

Suphiye Orancı ile aşk yaşayan isimlerde...

Ünlülerin estetiksiz halleri

Müge Anlı'da skandal olay: 15 yaşındaki...

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Tak...

Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı...

Survivor Yunus Emre rahat durmuyor: Uzak...

37 kiloya düşmüştü: Cezaevinden çıkarıla...

Müge Anlı'da ilginç anlar: 40 yıllık koc...