06.07.2019-16:08 (Son Güncelleme:06.07.2019-16:02)

Çiftlik Bank'ın Kurucusu Mehmet Aydın Türkiye'de Mi?

Çiftlik Bank ile milyonluk vurgun yapan Tosuncuk takma isimli Mehmet Aydın'ın lüks hayatına ait görüntülerdeki ayrıntılar gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerde Aydın'ın Türk markalı ürünler kullanması gözlerden kaçmadı. Bu ayrıntılar sonrası herkesin aklına "Tosuncuk, Türkiye'de mi?" sorusunu geldi.

Çiftlik Bank ile binlerce vatandaşı dolandırıp yurt dışına giden 'Tosuncuk' takma isimli Mehmet Aydın'ın lüks teknede keyif yaptığı görüntüler yeni bir tartışma başlattı. Söz hususu görüntülerin yayılmasıyla teknede göze çarpan bazı ayrıntıların ardından Mehmet Aydın'ın yurt dışında değil Türkiye'de olduğu öne sürüldü. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran gelişme ardından Aydın'ın nerede olduğu daha da merak edilir hale geldi.

TÜRKİYE'DEN SATIN ALINABİLECEK ÜRÜNLER KULLANIYOR

Aydın'ın tekne sefası görüntülerinde Türkiye'den satın alınabilecek ürünler kullanıyor olması gözlerden kaçmadı. Türkiye'de olduğunu belli eden ayrıntılar arasında, yatın duvarında Türkçe dua yazan bir kağıt, Türkiye'de satılan ürünler ve Antalya'da olduğu öne sürülen bir kare, Türkiye'de yayın yapan bir dijital bir platforma ait kumanda yer alıyor.

DETAYLARI GÖREN TÜRKİYE'DE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Bu ayrıntılar bazı sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Söz hususu ayrıntıları gören Aydın'ın Türkiye'de olduğunu iddia etti.

İşte o görüntüler;

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr