15.08.2022-12:28 (Son Güncelleme:25.02.2023-08:34)

Alman devlet kanalı Deutsche Welle’nin (DW) sahibi olduğu ve +90(plus90) kanalında rezil anlar yaşandı. Türk kadınlarına fuhşu öven özendiren bir video kısa sürede tepki topladı.

1


Deutsche Welle, daha önce de çektiği videolarla gündeme geliyor. Fakat bu sefer çektikleri video herkesi kızdırdı.

2


Fuhuşa özendirdiği iddia edilen videoda hayat kadını olan bir kadının tavsiyeleri adeta herkesi sex işçisi olmaya teşvik eder şekildeydi.

3

Fiyatlar listelendi


Türkiye'de ekonomik şartların kötü olduğunu söyleyen sex işçisi kadın, ekonomik bir refah için bu hayata atılın tavsiyesi verildi.

4


Emekçi insanların kazandığı parayla dalga geçen ve adının Yasemin olduğunu söyleyen kadın “Haftada 50 saat çalışan bu kadar kazanamıyor” dedi.

5


Sözleriyle büyük tepki yaratan kadın kendisi hakkında ise şunları söyledi; “Adım Yasemin. Sanatçılıkta pek başarılı olamadım. Fuhuşta daha başarılıyım. Hızlı para kazanıyorum. Haftada 50 saat çalışan bu kadar kazanamıyor.”

6


Video yayınlanır yayınlanmaz binlerce kişi bu konuşmayı izledi. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Türk kadınlarına fahişelik yapın diyorsunuz. Bu yaptığınız Türk Ceza Kanunu uyarınca suç. Fuhşa özendirmedir bu” dedi.

7


Yaşadığı hayatta çok memnun olduğunu söyleyen kadın adeta herkese beyin kanaması geçirttirdi.

8


Bir de üstüne üstlük bu anların paylaşılması ve Türk kadınını buna özendirmesi kısa sürede halkın tepkisini çekti.

9


İddialara göre halkı hayasızca hareket etmeye teşvikten dolayı RTÜK kanal hakkında inceleme başlattı.

10


Bazı kullanıcılar ise "Yıllardır Türk kadınına/imajına yönelik bilinçli, sinsi & sistematik bir saldırı var. Artık değerlere saldırı ötesi aşağılayıcı propagandaya başlamışlar!” dedi.

Bu nasıl bir hadsizlik Türk kadını ancak bu kadar aşağılanbilirdi! Ata'mızın kemikleri sızlıyor... Alman kanalından Türk kadınlarına sex tavsiyesi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye'nin şehirlere göre boy ortalamas...

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın...

Titanik'in en zengin adamının cesedinde...

Bilim dünyasını şaşkına çeviren olay: Ma...

Otomattan kahve aldı hayatı karardı: ‘Gö...