28.07.2018-18:08 (Son Güncelleme:28.07.2018-18:12)

Arap Turist Pişkinliği! Sessiz Olmalarını Rica Etti Yapmadıkları Kalmadı

İstanbul'da tramvayda çok ses çıkardığı için turist aileden biraz sessiz olmalarını rica eden adama turistlerden beklenmedik bir tepki geldi. Arap turistler adama küfür ve hakaretler ile cevap verdi.

İstanbul'da tramvayda bir turist çocuğun çok ses çıkarmasından rahatsız olan adama, durumu ailesine bildirerek sessiz olmasını talep etti. Fakat turist aile vaziyete beklenmedik bir tepki koydu ve yolcuya ağza alınmayacak küfürlerle cevap verdi.

İstanbul’da tramvay içinde kendi içlerinde Arapça konuşan turist aileye sessiz olmalarını rica eden Şahin Polat adlı yolcu beklemediği bir tepki ile cevap vuldu. Polat’a küfürle cevap veren aile hakaretlerini dakikalarca devam ettirdi. Meydana gelen tartışma neticesinde turist aile tramvaydan zorlukla indirilirken bütün olanları kayıt altına alan Polat görüntüleri sosyal medyadan yayınladı. Görüntüler kısa zamanda gündem oldu.

Şahin Polat, Twitter sayfasından başına gelen olayı şu sözlerle ifade etti:

"PİŞKİN PİŞKİN GÜLDÜLER"

"Arkamda oturan ve en son tramvaydan inerken çocuğun çok ses çıkardığını ailesine ifade ettim ve biraz sessiz olmasını talep ettim. Suçlu olmalarına karşın hayvan, maymun, şerefsiz gibi küfürler edip pişkin pişkin güldüler.

"KÖPEKLERİ BÖYLE ÇAĞIRIYORUM"

Islık çalarak bana sesleniyor. Köpekleri bu şekilde çağırıyorum sende köpeksin dedi.

"TÜRKİYE'DE POLİS Mİ VAR, NE OLACAK Kİ"

Türkiyede polis mi var ne olacak ki diyor sıkılmadan. Başıma gelen ilk olay değil fakat bu defa kayıt etmeye karar verdim çünkü artık çok rahatsız oluyorum. Eminim içimizden bir çok kişinin başından bu tarz olaylar geçmiştir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr