01.10.2021-11:50 (Son Güncelleme:01.10.2021-14:50)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli'nin bu zamana kadar hafızalardan silinmeyen olaylarını sizler için derledik.

1


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli'nin bu zamana kadar hafızalardan silinmeyen olaylarını sizler için derledik.

2


Yıldız futbolcu Mario Balotelli, İtalyan devi Inter'de forma giydiği dönemde takımının yeni teknik direktörünün tanıtıldığı basın toplantısında, canlı yayında teknik direktör ile ilgili açıklamalar yapılırken bir anda toplantı salonuna dalarak yeni teknik direktörünü tebrik edip salondan ayrılmıştı.

3


İngiltere'de Manchester City forması giydiği dönemde oynayacakları bir karşılaşma öncesinde striptiz kulübünde yakalanmasının ardından kulüp tarafından 400.000 dolar cezaya çarptırılmış ve tüm medya Mario Balotelli'nin striptiz kulübüne gittiği haberlerini paylaşmıştı. Yıldız futbolcu bu olayın patlak vermesinin ardından çıktığı ilk karşılaşmada Manchester City forması ile ağları havalandırmış ve striptiz kulübünde olduğunun ortaya çıkmasının ardından problemler yaşadığı sevgilisi Rafaella'ya formasının altında giydiği tişörtte yazdığı 'Seni seviyorum Rafaella' yazılı tişörtü gösterek özür dilemişti.

4


Manchester City'de forma giydiği dönemde karıştığı bu olayın hemen ardından İngiltere'de manşetlerden düşmeyen Mario Balotelli, bu krizi bir fırsata çevirerek bir havai fişek firmasının reklam yüzü olmayı kabul etti.

5


Çocuk bir hayranı kendisinden antrenman sonrası imza istedi. Mario Balotelli ise hayranına bu saatte neden okulda değil de burada olduğunu sordu. Çocuk okuldaki diğer çocukların kendisini rahatsız ettiğini söyleyince Mario çok sinirlendi. Çocuk hayranını ve annesini aracına alarak hızlıca okula giden Mario Balotelli, önce hayranını rahatsız eden okuldaki çocukları azarladı ardından ise okul müdürünün yanına giderek konuyu okul müdürüyle de tartıştı.

6


Bir gün trafikte seyir halindeyken Mario Balotelli'yi bir polis durdurdu. ' Yan koltukta neden o kadar para var ? ' şeklinde bir soru yönetti. Mario ise polis memurlarına ' Çünkü zenginim. ' yanıtını verdi.

7


Mario Balotelli takım ile gerçekleştirdiği antrenmanın ardından alt yapı oyuncularına dart atarken antrenman sahasında yakalandı. Altyapı oyuncularına dart atarken yakalanan Mario'ya 100.000 dolar para cezası verilirken yıldız futbolcunun savunması ise canının sıkılmış olması oldu.

8


Bir noel günü ' Noel Baba ' kılığına giren Mario Balotelli, yolda gördüğü insanlara para dağıttı.

9


Yıldız futbolcu Mario Balotelli, 2014 Dünya Kupası'ndaki Kosta Rika maçı öncesinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Balotelli paylaşımında ' Eğer Kosta Rika'yı yenersek İngiltere Kraliçesinden yanağıma küçük bir öpücük istiyorum. ' ifadeleri yer aldı. Mücadeleyi 1-0 kaybettiler.

Adana Demirspor'un Yıldızı Mario Balotelli'nin Karıştığı Olaylar!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR