Amerika'nın Gözü Kulağı Karadeniz'deki Doğal Gaz Rezervi Keşfinde!

ABD’li yayın organı Bloomberg, Zonguldak'ta tespit hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.

04.06.2021-01:05 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-14:22) Amerika'nın Gözü Kulağı Karadeniz'deki Doğal Gaz Rezervi Keşfinde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında müjdeli haberi vermişti. Erdoğan, ‘Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız’ diyerek gün vermişti. Tüm gözler Cuma gününe çevrildi. ABD’li yayın organı Bloomberg’de müjdeyle alakalı bir iddia attı ortaya. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Zonguldak’ta doğalgaz arama çalışmalarıyla alakalı müjdeli bir haber vereceğini açıklayan Başkan Erdoğan, yabancı basının da merakını cezbetti. 

‘AMASRA-1 KUYUSUNDA CİDDİ MİKTARDA GAZ TESPİT EDİLDİ’

ABD’li yayın organı Bloomberg’de konuyu yakından takip ediyor. Bloomberg ilginç bir iddia ortaya attı. Son olarak Bloomberg’de yer alan bir haberde, ‘Türkiye, Karadeniz’deki Amasra-1 kuyusunda ciddi miktarda gaz tespit etti ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün açıklayacak’ ifadeleri yer aldı. 

‘KEŞFEDİLEN DOĞAL GAZI ÇIKARMAK İÇİN DIŞ FİNANSMANA İHTİYAÇ OLMAYACAK’

Haberde ayrıca, Türk yetkililerin keşfedilen doğal gazı, devlet petrol şirketi TPAO'nun çıkaracağını ve bunun için herhangi bir dış finansmana ihtiyaç duyulmayacağı da belirtildi. Ayrıca Enerji Bakanlığının da keşfedilen doğalgazla alakalı konuşmaktan kaçındığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal