Amerikalı inşaat şirketleri sahibi Daniel Lau-Lopez Türkiye’de yatırım yapmaya devam ediyor

Amerikalı inşaat şirketleri sahibi Daniel Lau-Lopez, Türkiye’de yaptığı büyük çaplı yatırımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. En son Türk moda devi Vakfe Moda ile ortaklık kuracağını açıklayan Lau-Lopez, iş hacmini Türkiye’de %200 oranında büyüttüğünü de duyurdu.

20.04.2022-14:20 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-14:20) Amerikalı inşaat şirketleri sahibi Daniel Lau-Lopez Türkiye’de yatırım yapmaya devam ediyor

Lau-Lopez, Türkiye’ye yaptığı büyük çaplı yatırımlarile iş hacmini büyüttüğünü duyurdu. Lau-Lopez, yatırım yapmadan önce hedef ülkeyi ve firmayı araştırdığını, yatırımlarını buna göre şekillendirdiğini belirtiyor.

Amerikalı iş adamı, Türkiye’ye yatırım yapmaya karar vermeden önce ülkenin kültürünü ve tarihini incelediğini, elde ettiği bilgiler doğrultusunda Türkiye’nin yatırım yapmaya değer bir ülke olduğuna karar verdiğini de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda belirtmişti. Lau-Lopez’in bu dikkatli araştırmalar neticesinde yaptığı yatırımların karşılığını aldığı da söz konusu %200’lük büyümeden anlaşılmakta. Ünlü iş adamı Resmi Instagram hesabı @daniel.laulopez 'de bizzat açıkladı. 

Türkiye’nin Orta Doğu’nun en hızlı gelişen ekonomilerinden birine sahip olduğunu ve büyük bir potansiyel vaat ettiğini belirten Lau-Lopez; özellikle Türkiye’nin pandemiye karşı verdiği savaştaki başarısının ülkeyi yatırım için makul bir yer haline getirdiğini de ekliyor.

Daniel Lau-Lopez’in yapacağı yatırım aynı zamanda sağlayacağı istihdam ile çok sayıda kişinin iş sahibi olmasını da sağlıyor. Ünlü iş adamının yaptığı açıklamalara göre, kendisi, yaptığı yatırım ile kadın istihdamını da desteklemeyi amaçlıyor.

Ünlü iş adamının Türkiye’de inşaat sektörüyle ilgili yatırım planları da olduğu tahmin edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal