Amerika'da Korkutan Saldırı, Diyanet Merkezini Hedef Aldılar!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletinde Amerika Diyanet Merkezi'ne saldırı düzenlendi. Polis olayı soruşturmaya aldı.

21.10.2021-14:56 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-15:00) Amerika'da Korkutan Saldırı, Diyanet Merkezini Hedef Aldılar!

Polis memurlardan alınan bilgilere göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletinde öğle saatlerinde, o sırada cenaze namazı kılan cemaatin üstüne ateş açıldı.

SALDIRGAN YAKALANAMADI

Amerika Diyanet Merkezi'nde olan olayda Diyanet Merkezinin bahçesine giren saldırgan, önündeki cemaate hedef gözetmeden ateş açmaya başladı. Şans eseri sadece 1 kişinin yaralandığı olayda, yaralı kişinin hayati tehlikesinin olmadığı aktarıldı.


POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Polis kaynaklarının yaptığı açıklamada polisin soruşturmayı sürdürdüğü belirtilirken, saldırının Amerika Diyanet Merkezi ile alakalı olmadığı, tahminlere göre bireysel bir mesele olduğu açıklamalarına yer verildi.

Amerika Diyanet Merkezi saldırı sonrası yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bugün merkezimizdeki bir cenazeden kısa süre sonra yaşanan silahlı saldırı olayından dolayı şoka uğradık. Şu anda emniyet birimlerinin soruşturma yürütmesine olanak sağlamak adına merkezimiz giriş ve çıkışlara kapalıdır. Merkezimiz tekrar açılmaya hazır olur olmaz ikinci bir açıklama yapacağız."


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal