Amazon Prime Video yeni güncelleme yayınladı! Video Party özelliği ile mesafesiz film izleyebilirsiniz

Dijital dizi film platformu olan Amazon Prime, yeni bir güncelleme getirdi. Yapılan yeni güncelleme ile arkadaşlarınızla birlikte mesafeleri ortadan kaldırarak film izleme imkanı yakalayabilirsiniz. İşte Amazon Prime yeni güncellemesi…

30.06.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-16:12) Amazon Prime Video yeni güncelleme yayınladı! Video Party özelliği ile mesafesiz film izleyebilirsiniz

Amazon, Prime Video için yeni bir güncelleme getirdi. Birçok kişiyi sevindiren bir güncelleme ile gelen Amazon, artık mesafeleri kaldırarak arkadaşlarınız ile birlikte film izleme imkanı sunuyor. Platform yeni güncellemeye Video Partisi (Watch Party) adını verdi. Yeni güncelleme televizyonlarda, Xiaomi Mi Box gibi cihazlarda, Xbox veya PlayStation gibi oyun konsollarında kullanılabilmektedir.

Amazon Prime Video yeni güncelleme yayınladı

 Arkadaşlarınızla birlikte uzaktan film izleme keyfine görebileceğiniz yeni güncelleme oldukça dikkat çekiyor. Video Partisi (Watch Party) adı verilen güncelleme ile artık mesafeler ortadan kalkıyor.

Bu özellik bilgisayarlarda, Fire Tv cihazlarda, iOS ve Android Prime Video uygulamalarında kullanılabiliyordu. Ancak yapılan yeni güncelleme ile bütün cihazlarda bu özellik kullanıma açıldı. Artık arkadaşlarınızla mesafesiz bir şekilde dizi, film izlemek için bütün cihazlardan erişim sağlayabilirsiniz.

Amazon Prime Video Yeni Güncelleme

Yeni güncelleme için Amazon tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:

"Prime Video Partisi, müşterilere arkadaşları, aileleri ve diğer Prime Video kullanıcılarıyla paylaşmaları için sürükleyici bir deneyim sunuyor. Bir ev sahibi, parti bağlantısını paylaşarak 100'e kadar kişinin eğlenceye katılmasına izin vererek partiyi başlatıyor. Dizi veya film boyunca sohbet edin. Watch Party, insanları kendi oturma odamızın rahatlığında bir araya getiriyor"

Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle evde vakit geçirmenin farklı yollarını arayan kişiler ilk önce dizi ve film izlemek için cihazlarına yönelmektedir. Bu süreçte uzaktaki arkadaşları ya da akrabaları ile görüşemeyen kişiler birlikte yapabilecekleri aktiviteler aramaktadır. Tam da bu nedenle dijital dizi film platformları kullanıcılara getirdiği ortak izleme özelliği ile yüzlerini güldürdü. Bu özellik ülkemizde yeni yayına başlayan Disney Plus platformunda da bulunan"GroupWatch" özelliği ile gerçekleştirilmektedir. En popüler uygulamalardan biri olan Netflix dayısı bu özellik yer almasa da "Netflix Party is now Teleparty" tarayıcı uzantısı ile benzer bir özellik sunmaktadır. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal