Amasya'da katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amasya’da cenazeye giden cip takla attı. Cenazeye giderken sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrilerek defalarca takla atan cipte aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

17.01.2023-08:48 - (Son Güncelleme: 17.01.2023-17:20) Amasya'da katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amasya’nın Taşova ilçesinde cenazeye giderken sürücüsünün kontrolünde çıkıp şarampole devrilerek defalarca takla atan cipte 2 kişi öldü, 2kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, İstanbul’dan Erzurum’daki yakınlarının cenazesine katılmak amacıyla yola çıkan Fırat Kavcı(32) kontrolündeki 34 FEN 827 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda D-100 Kara Yolu Dutluk mevkiinde şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve jandarma sevk edildi.

Aynı aileden 2 kişi vefat etti

Kazada Hikmet Kavcı (60) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak kurtarılan Nezaket Kavcı (67) ve sürücü Fuat Kavcı ambulanslarla Taşova Devlet Hastanesine, Esen Sekmen (67) ise Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Acı detay

Cip sürücüsü yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ciptekilerin Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde yakınlarının bir cenazesi takılmak için yola çıkmışlardı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Defalarca takla attı

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal