Amasya kurbanlık fiyatları ne kadar? 2022 Amasya büyükbaş, küçükbaş kurbanlık hisse fiyatları

Müslüman aleminin farz olan ibadetini yerine getirdiği Kurban Bayramı'na kısa bir süre kaldı. Bayramda kurban kesecek olan vatandaşlar ise kurbanlık fiyatları merak etti. Amasya'da yaşayan vatandaşlarda alabilecekleri küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların fiyatını araştırmaya başladı. Peki Amasya'da kurbanlık fiyatları kaç TL? detaylar haberimizde yer almaktadır.

04.06.2022-22:35 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-22:35) Amasya kurbanlık fiyatları ne kadar? 2022 Amasya büyükbaş, küçükbaş kurbanlık hisse fiyatları

İslam dininin şartlarından birisi de kurban kesmektir. Kurban kesme ibadeti her yıl Kurban Bayramı'nda yapılır. Kurban Bayramı'na da az bir süre kala kurban kesme ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlar da bütçelerine uygun kurbanlık aramaya başladı. Ülkemizde ekonomide yaşanan dalgalanmalar sonucunda kurbanlık fiyatlarında da sürekli dalgalanmalar yaşanıyor. Vatandaşlar ise bu dalgalanmalar dan fazla etkilenmemek adına şimdiden kurbanlıkların almak istiyor. Amasya'da yaşayan vatandaşlar da bütçelerine uygun küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. 

Amasya'da kurbanlık fiyatları

Amasya küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları 

Ülkemizde gıda fiyatları sürekli değiştiği için kurbanlık fiyatları da sürekli değişiklik göstermektedir. Durum böyle olunca da kurban kesecek olan vatandaşlar sürekli kurbanlık fiyatlarını araştırıyor. Amasya'da büyükbaş kurbanlık fiyatları 20 bin TL ile 45 bin TL hatasında değişirken, küçükbaş kurbanlık fiyatları ise 800 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişiyor. Kurbanlık hisse fiyatları ise 3 bin 500 TL ile 7 bin 800 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal