Altın yatırımcıları dikkat! Her an büyük darbe altından gelebilir!

Son günlerde altın fiyatlarındaki hızlı artış üzerine yaşanan düşüş yatırımcıları paniğe soktu. Altın analistlerinden, altını en düşük seviyelerde görebiliriz uyarısı gelmişti. Altın fiyatlarının düşmesini beklemeyen vatandaşlar araştırmalarına başladı.

02.06.2022-20:33 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-20:33) Altın yatırımcıları dikkat! Her an büyük darbe altından gelebilir!

Dolar ve altın arasındaki yükselişler takip edilirken doların kendini toplanması üzerine altının düşüşe geçmesi kafaları karıştırdı. Altının hızlı yükselişi sonrasında böyle bir sonuç beklemeyen vatandaşlar endişelenmeye başladı. Peki, altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? sorularının yanıtları haberimizde yer almaktadır

Ölümcül darbe her an gelebilir

Dünya genelinde yaşanan küresel büyümeler altın fiyatlarında iyileştirmeye giderken düşüşler yaşanmaya başlandı. Fakat bu durumun geçici olduğu ve altının her an büyük yükselişe geçebileceği yatırımcılara duyurulurken düşüşlerin de her an artması beklenmektedir. Altın fiyatları düşüşe geçmesi halinde büyük darbe her an gelebilir. 

Altın fiyatlarında büyük düşüş

Gram altın almak için acele etmeyin

İslam Memiş gram altın alacakları uyardı. Gram altının 980'leri bulması üzerine yatırımcıların panik yapmaması gerektiğini ve piyasada fırsatların tükenmeyeceğini ifade etti. 940 TL ve 950 TL'leri gösteren listelerin tekrardan gelebileceğini de açıklamasında belirtti. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal