Altın fiyatları için son dakika kritik duyuru geldi! Gram altın fiyatı 1600 TL olacak! Yatırım yapanlar dikkat! Gram altın kaç TL?

Son zamanlarda yükselişe geçen altın vatandaşın dikkatinden kaçmıyor. Neredeyse her gün artış gösteren altının son fiyatı kaç oldu? Altın artış göstermeye devam edecek mi? Tüm detaylar haberimizde.

09.06.2022-18:11 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-18:11) Altın fiyatları için son dakika kritik duyuru geldi! Gram altın fiyatı 1600 TL olacak! Yatırım yapanlar dikkat! Gram altın  kaç TL?

Yatırımcı insanların en çok tercih ettiği fakat son zamanlarda vatandaşın almakta çok güçlük çektiği altın yükselmeye devam ediyor. Tarihinde en çok yükselişi bu sene gösteren altın ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki altının güncel fiyatı kaç? Altın fiyatları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Altın fiyatları

Altın bu hafta tarihinin en fazla yükselişini göstererek 1000 TL'yi geçti. Yapılan açıklamalara göre gram altının 1.600 TL olması bekleniyor. Ülkemizde yükselen enflasyon sebebiyle henüz altın ve dolar konusunda bir düşüş beklenmiyor. Kuyumcuların yaptığı açıklamaya göre önümüzdeki birkaç gün içinde gram altın 1.600 TL'ye ulaşabilecek. Tarihinin en yüksek fiyatına ulaşan altın için uzmanlar bu şekilde devam etmesinin öngörüldüğünü söylüyor. ONS altın fiyatı 1.849 dolar üzerinden işlem görüyor. 

Altın Fiyatları

Güncel olarak çeyrek altın 1.656 TL, yarım altın 3.318 TL, tam altın 6.613 TL olarak satılıyor. Fakat ilerleyen günlerde çeyrek altının da 2000 TL'nin üstüne çıkacağı düşünülüyor. Düğün sezonunun gelmesiyle de vatandaşlar nasıl altın alacaklarını düşünmeye devam ediyor. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal