Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den Galatasaray Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar!

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Süper Lig'de Başakşehir ile deplasmandan 0-0 beraberlikle ayrıldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Mustafa Denizli'nin, Galatasaray ile ilgili sözleri büyük dikkat çekti.

27.11.2021-17:59 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-18:10) Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den Galatasaray Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar!

Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir deplasmanından 0-0'lık beraberlikle ayrılan Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli dikkat çeken açıklamalar yaptı. Mustafa Denizli, gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray maçı hakkında da konuştu. Mustafa Denizli'nin bir dönem başında da bulunduğu Galatasaray hakkındaki açıklamaları gerek Galatasaray taraftarı gerek Galatasaray camiası tarafından büyük dikkat çekti.

MUSTAFA DENİZLİ'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Aldıkları bir puana sevindiklerini belirten Mustafa Denizli yaptığı açıklamada, 'Grafiği son derece iyi bir rakibe karşı oynadık. Bazen iyi oynadığımız maçlarda puan alamadık ama bugün gerçek manada rakibin üstünlüğü vardı. Bu şartlar dahilinde aldığımız 1 puana seviniyoruz.' ifadelerine yer verdi.
Kaliteli pas futbolunu oturtmak istediklerini Mustafa Denizli, 'Sezon başından beri birçok konuda bir ya birinci, ya ikinci ya da üçüncüyüz. Esas sorun bizim kalitemizde. Kaliteli pas oyununu bir türlü oturtamıyoruz. Sezon başında harika işler yapıyorduk. Kaleye en hızlı giden takımdık.' ifadelerine yer verdi.

MUSTAFA DENİZLİ'NİN GALATASARAY HAKKINDAKİ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Mustafa Denizli, Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamada 'Galatasaray hem camiayı hem Türkiye'yi mutlu etti. Bu mesleğe başladığım bir camia Galatasaray camiası. Galatasaray iyi futbol oynuyor, özellikle Avrupa maçlarında harika işler yapıyor. Zorlu bir deplasman olacak ama oyunumuz bugünkünden çok daha iyi olacak.' ifadelerine yer verdi. Mustafa Denizli'nin, Galatasaray hakkında yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal