14.07.2021-13:32 (Son Güncelleme:20.08.2021-11:46)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye 2015-2016 sezonunda çok büyük beklentiler ile transfer olan Lazar Markovic, geçirdiği sakatlık nedeniyle uzunca bir süre forma giyemeyerek çok büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı.



2

Taraftarlar Lazar Markovic'in geldiği günden itibaren çok büyük beklentiler ile hayaller kurmuş ve geleceğin dünya yıldızı adayları arasında gösterilen Lazar Markovic'i izleyebilmek için heyecanla bekliyordu.



3

İngiltere Premier Lig ekibi Lİverpool'dan 2015-2016 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe kadrosuna katılan Lazar Markovic, geçirdiği sakatlıklar nedeniyle sadece 21 karşılaşmada forma giyme şansı bulurken bu karşılaşmalarda 2 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.



4

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon katılan İzmir ekibi Altay'da Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin kadroya katılmasını çok istediği Lazar Markovic için Altay kulübü görüşmelere başlarken Lazar Markovic'in maliyetinden kurtulmak isteyen Partizan kulübü ise 27 yaşındaki oyuncu için bonservis ücreti talep etmiyor.



5

Altay Spor Kulübü ile Partizan arasındaki görüşmeler olumlu yönde ilerlerken Lazar Markovic ile de anlaşma sağlanması ile birlikte transferin önümüzdeki günler içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.



6

27 yaşındaki Sırbistanlı oyuncu Lazar Markovic, ülkesi Partizan'da futbol hayatına başlarken A takıma kadar yükselmiş ve forma giydiği ilk dönemlerde potansiyelini tüm kulüplere göstermişti.



7

2013-2014 sezonunda Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'ya 10 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olan Lazar Markovic bu dönemde geleceğin en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösteriyordu.



8

Portekiz devi Benfica formasıyla birlike 49 karşılaşmada forma giyen Lazar Markovic bu karşılaşmalarda 7 gol ve 5 asistlik bir gol katkısıyla oynamıştı.



9

2014-2015 sezonunda ise Benfica'dan İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'a tam 25 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olan Lazar Markovic, Liverpool'da geçirdiği dönem içerisinde Fenerbahçe, Sporting Lizbon, Hull City ve Anderlecht gibi kulüplerde kiralık olarak forma giymişti. Sonrasında ise 2018-2019 sezonunda ise İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan Fulham'a transfer olan Lazar Markovic bedelsiz bir şekilde Fulham kadrosuna katılmıştı.



10

2019-2020 sezonunda ise futbola başladığı ülkesinin takımı Partizan'a geri dönen Lazar Markovic, kariyerinde büyük beklentiler oluşmuşken hayal kırıklığı yaratmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR