Altay kalecisi Mateusz Lis, Süper Lig'de kalabilmek adına mücadele edeceklerini söyledi

İzmir ekibi Altay'ın Polonyalı file bekçisi Mateusz Lis, Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma hedefleri ile ilgili olarak kulübün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalarla siyah beyazlı taraftarlara seslendi.

04.03.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-16:12) Altay kalecisi Mateusz Lis, Süper Lig'de kalabilmek adına mücadele edeceklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ve 27 hafta geride kalırken topladığı 25 puanla ligin 18. sırasında küme düşme hattında yer alan Altay, kalan maçlarda bir galibiyet serisi yakalayarak küme düşme hattından uzaklaşarak ligde kalmak istiyor.

Altay ligde kalmak istiyor!

Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde geçtiğimiz hafta taraftarı önünde oynadığı Gaziantep karşılaşmasından galibiyet çıkararak küme düşme hattında oldukça önemli bir üç puanın sahibi olan Altay kalan karşılaşmalarda iyi bir seri yakalayarak lige tutunmak istiyor.

Altay Süper Lig'de kalmak istiyor

Polonyalı eldivenden çarpıcı açıklamalar

İzmir ekiplerinden Altay'ın Polonyalı file bekçisi Mateusz Lis, ligdeki gidişatları ve kümede kalma hedefleri ile ilgili olarak kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sahada elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve arkadaşlarımı teşvik ediyorum. Polonya'dan İzmir’e gelerek kariyerim için çok büyük bir adım attım ve buradaki ilk hedefim her zaman en iyiyi vererek takımımızı sezon sonunda hedefine ulaştırmak. Polonya'da da Türkiye gibi çılgıncasına seven taraftar grupları var ancak Altay taraftarı bambaşka. Pandemi döneminde bomboş statlarda maç oynamanın ne kadar kötü olduğunu hep birlikte yaşadık. Artık o günler geride kaldı. 12 yaş altı taraftarımız da tribündeki yerini alacak. Son dört maçta yakaladığımız çıkışı devam ettireceğiz. Büyük Altay’ı hedeflediği yere taşıyacağız. Biz çok çalışma ve her zaman istekli olma sözü veriyoruz. Taraftarımızın da her zaman arkamızda olduğunu biliyoruz. ' ifadelerini kullanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal