Altay Bayındır'ın Doktoru Konuştu!

Fenerbahçe'nin Altay Bayındır'ın antrenmandayken elinde kırık oluşmuştu. Genç file bekçisinin sakatlığında son durumu doktoru açıkladı.

22.04.2021-18:24 - (Son Güncelleme: 22.04.2021-18:24) Altay Bayındır'ın Doktoru Konuştu!

Fenerbahçe’de bu sezon performansı ile beğeni toplayan Altay Bayındır 2-1 kazanılan Başakşehir maçı öncesi şanssız bir sakatlık yaşamıştı. Genç kalecinin antrenmandaki şut çalışması sırasında el bileğindeki skafoid kemiği kırıldı.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

23 yaşındaki eldiven kırılan skafoid kemiğininden ameliyat edilirken tedavi süreci de başladı. Altay Bayındır’ı ameliyat eden Prof. Dr. Ufuk Nalbantoğlu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

HIZLI BİR ŞEKİLDE DÖNECEK

'Fenerbahçe Spor Kulübü ve Milli Takımımızın başarılı sporcusu Altay Bayındır ameliyat sonrası ilk kontrolüne geldi. Skafoid kemiği el bileğinin hareketini sağlayan önemli kemiklerden biridir. Skafoid kırığı; erken tanı, doğru tedavi edildiğinde hastada herhangi bir olumsuz etken yok ise kaynamasında sorun olmaz. Altay bu durumun bilincinde, tamamen çim sahalara bir an önce dönmek üzere konsantre olmuş durumda, sınırlı kondisyon çalışmaları ile hazırlıklara başladı. Hızlı geri dönüş yolunda bizler ve kulüp sağlık ekibi tam destek ile yanındayız.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal