07.06.2022-17:00 (Son Güncelleme:22.06.2022-17:35)


1

Transferi büyük ses getirdi!

Transferi büyük ses getirdi!

Süper Lig'de geçen sezonun en dikkat çeken takımlarından birisi Antalyaspor oldu. Akdeniz ekibi teknik direktör Nuri Şahin yönetiminde oldukça etkili bir performans sergiledi. Kırmızı beyazlı ekip bu sezonda etkili bir performans sergilemek istiyor. Bu anlamda transfere basan takımda son olarak kadroya katılan isim büyük sürpriz oldu. Akdeniz ekibi Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren İstanbulspor'un 28 yaşındaki file bekçisi Alperen Uysal'ı kadrosuna kattı. Yaşanan bu transfer gelişmesi çok büyük yankı uyandırdı.



2

Kalecinin hayatı

Kalecinin hayatı

Alperen Uysal 1 Ocak 1994 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Futbola ise Galatasaray altyapısında başladı. Ardından başarılı performansıyla Galatasaray'ın alt yaş kategorilerinde hızlıca yükseldi. 2015 yılında Gaziantepspor'a kiralık olarak gitti. Sonrasında ise Galatasaray'a geri döndü. Ardından Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'a kiralandı. Çaykur Rizespor sonrasında ise İstanbulspor'un kadrosuna katıldı. İstanbulspor ile büyük bir başarıya imza atarak bu sezon takımın Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi oldu. Pek çok takımın transferde yakından ilgilendiği file bekçisi Akdeniz ekibi Antalyaspor'a transfer oldu.



3

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

Alperen Uysal 1 Ocak 1994 doğumludur. Yani 28 yaşındadır.



4

Hangi takımda oynuyor?

Hangi takımda oynuyor?

Alperen Uysal, İstanbulspor'dan Antalyaspor'a transfer olmuştur. Artık Antalyaspor'un başarısı için ter dökecektir.



5

Hangi takımlarda oynadı?

Hangi takımlarda oynadı?

Alperen Uysal kariyerinde sırasıyla Galatasaray, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve İstanbulspor formalarını terletmiştir. Son olarak ise Akdeniz ekibi Antalyaspor'a transfer olmuştur.



6

Hangi mevkide oynuyor?

Hangi mevkide oynuyor?

Antalyaspor'un yeni transferi Alperen Uysal kalecidir.



7

Boyu nedir?

Boyu nedir?

File bekçisi Alperen Uysal'ın boyu 1.90'dır.



8

Başarıları nedir?

Başarıları nedir?

Alperen Uysal, 2014-2015 sezonunda Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi. Ayrıca İstanbulspor ile Süper Lig'e çıkma başarısı göstermiştir. Kaleci bu anlamda dikkatleri üzerine çekmiştir.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR