Alpaslan Öztürk'ten Lokomotiv Moskova Maçı Öncesi İddialı Açıklamalar!

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Alpaslan Öztürk, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan zorlu Lokomotiv Moskova karşılaşması öncesinde çok iddialı açıklamalarda bulundu.

21.10.2021-10:39 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-10:39) Alpaslan Öztürk'ten Lokomotiv Moskova Maçı Öncesi İddialı Açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi E grubunda lider konumda yer alan temsilcimiz Galatasaray, grubunun 3. karşılaşmasında Rusya'da Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek.

Rusya'ya lider olarak giden temsilcimiz Galatasaray, liderliğini devam ettirmek isterken UEFA Avrupa Ligi E grubunda son sırada yer alan Lokomotiv Moskova için de karşılaşma hayati bir önem taşıyor.

ALPASLAN ÖZTÜRK'TEN OLDUKÇA İDDİALI AÇIKLAMALAR

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk, Lokomotiv Moskova ile oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

LİDER OLARAK AYRILMAK İSTİYORUZ

Takımdaşlık çok iyi durumda. Galatasaray'ın ve Fatih Terim’in olduğu yerde zaten iddialıyız. Şu anda lideriz. Buraya lider olarak geldik ve lider olarak buradan ayrılmayı düşünüyoruz.

HER ZAMAN GÖREV ALMAYA HAZIRIM

Sağ olsun hocam forma forma şansı veriyor. Şu anki performansımdan memnunum; ama aslında hocama sormak lazım bunu. Galatasaray’da olduğum için mutluyum. Fatih hocamla birlikte çalışma fırsatını elde ettiğim için mutluyum. Hocam ne zaman nasıl görev verirse ben her zaman hazırım.

MOSKOVA'NIN OYUNCULARI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR!

Lokomotiv takımının oyuncuları bizi pek ilgilendirmiyor. Buraya bu maçı kazanmak için geldik. Yarın onlardan ve bizden kim oynarsa oynasın güzel bir maç olacağını umuyorum. İyi bir rakip Lokomotiv. Avrupa deneyimleri olan bir takım. O yüzden yarın güzel bir maç olacağını umuyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal