Alparslan Türkeş'in Arabasını Satın Alan Adam Kendisiyle Gurur Duyuyor!

Alparslan Türkeş'in arabasını satın alan adam yaptığı açıklamalarda, arabayı trafiğe haftada 1 gün çıkardığını belirtti.

09.11.2021-17:46 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-17:53)

Erzurum'da yaşayan Haluk Ertek isimli vatandaş, Alparslan Türkeş'in 1973 model Chevrolet Caprice Classic arabasını 5 yıl önce satın aldı.

Yıllardır kullandığı arabasına gözü gibi bakan Haluk Ertek, yaptığı açıklamalarda arabasını sadece haftada 1 defa trafiğe çıkardığını belirten Haluk Ertek, arabayı Bursa'dan Edirne'ye çekici ile getirttiğini belirtti.


ARACI KULLANDIĞI İÇİN GURUR DUYUYOR

Alparslan Türkeş'in arabasını kullandığı için gurur duyduğunu belirten Haluk Ertek, boyası hariç bütün parçaların orijinal olduğu arabası hakkında şu sözleri söyledi; "Aracı 2018 yılında Bursa'dan aldım. İlk sahibi Alparslan Türkeş'ti. Ben aracın 5. sahibiyim. 1973 model Chevrolet Caprice Classic yani aracım 48 yaşında. Otomatik vites ve pencerelerinin arasında direk bulunmuyor. 20 yıldan berri bu tür araçlara ilgi duyuyordum. En son 20 yıllık hayalime kavuştum" 

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ARABASINI SATMAYACAK

Haluk Ertek arabasına yoğun ilgi olduğunu ancak hiçbir şekilde satmayacağını belli ederek şu sözleri söyledi; " Trafikte aracı görenler sürekli soruyorlar satılık mı diye. Ben aracı almadan önce aynı onlar gibi klasik araçların peşinde dolaşıyordum. Ben aracımı satmayı düşünmüyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal