Alone – Tek Başına film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de filmlerle ilgili oldu. Peki Alone filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

23.06.2022-01:11 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-01:11) Alone – Tek Başına film konusu ve oyuncuları

Film sever insanlar birkaç saat keyifli vakit geçirebilmek amacıyla filmlerin detaylarını araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda merak edilen konulardan biri de Alone filmi oldu. Peki Alone filminin konusu nedir? Alone filmi oyuncuları kimler? Alone filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alone filmi

Alone filmi gerilim türünde 16 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini John Hyams üstlenmiştir. Alone filmi 1 saat 38 dakikadır.

Alone Filmi Konusu ve Oyuncuları

Alone filmi konusu

Alone filminde Jessica karakterini kocasını kaybeden ve bu acıya alışmaya çalışan bir kadındır. Jessica bu durumdan oldukça acı çekmektedir ve duruma alışabilmek için bulunduğu şehirden ayrılıp kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir. Jessica yeni taşındığı şehirde tanımadığı bir adam tarafından kaçırılır ve bir kulübeye hapsedilir. Jessica ise bu kulübeden kurtulabilmek için doğada yaşam mücadelesi vermeye başlar.

Alone filmi oyuncuları

Alone filminde Jules Willcox, Jonathan Rosenthal, Anthony Heald ve Marc Menchaca yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal