Aloe Vera Cinsellikte Nasıl Kullanılır?

Zambakgiller grubunun en ilgi gören bitkilerinden biri olan Aloe vera, birçok amaç için kullanıldığı gibi cinsellik için de kullanılmaktadır.

14.07.2020-16:07 - (Son Güncelleme: 12.08.2021-18:05)

Eski Mısır’ın vazgeçilmez bitkilerinden biri olmuş; Kleopatra’nın güzelliğinin bir kısmını ona borçlu olduğundan bahsedilmiştir. Ana yetişme bölgesi Afrika olup, dünyada 300 - 350 kadar çeşidi mevcuttur.

ALOE VERA NASIL BİR BİTKİDİR?

Aloe veranın etkisi oldukça güçlü olup, yüzyıllardır üstüne dikkatle düşülen bir bitkidir. Geçmişten bu yana ölümsüzlükle eşdeğer tutulmuş bir hikâyesinin olduğuna inanılmaktadır, adeta mucize şeklinde nitelenir. Bir diğer adı da sarısabır/tıbbi sarısabır şeklinde geçer. Tıpta da yaygın biçimde kullanılmaktadır.

Dışı oldukça sert bir kabuk içerirken, içi ise yapışkan bir jel içerir. İşte bu jel, Aloe vera cinsellikte nasıl kullanılır sorusunun sırrını sakladığı gibi, cilt için de büyük yararlar taşır. Cildin nemlenmesi, yaralara karşı hassasiyeti, sivilce tutmasını önlemek adına Aloe vera hayli etkili bir bitkidir. Bitkinin en önemli kısmını burası oluşturmaktadır.

ALOE VERA VE BENZERİ BİTKİLER CİNSEL UYARAN OLARAK NASIL LULLANILIR?

Cinsel uyaran olarak kullanılan maddelere afrodizyak ismini veririz. Afrodizyak, güzellik tanrıçası Afrodit’ten gelmiş olup; güzelliğe, isteğe, arzuya dair anlamını da taşımaktadır. Günümüzde hız çağı insanların cinsel performanslarını da etkilediği gibi, kimi hormonal durumlar, fizyolojik yapılar, psikolojik etmenler, partner uyumsuzluğu da bu anlamda etkiyi azaltabilir. Böylesi bir durumda, çeşitli bitkilerden, yiyeceklerden ve içeceklerden yararlanmak veya hap kullanmak, yataktaki performansınızı da arttırabilir. Fakat, kimyasal maddelerden ziyade, doğal maddeleri kullanmanız daha önceliklidir. Dolayısıyla, Aloe vera da birçok açıdan fayda sağlarken, cinsel açıdan da fayda sağlayabilir.

ALOE VERANIN CİNSELLİKTEKİ FAYDALARI NELERDİR?

Aloe vera cinsellikte nasıl kullanılır? Bu sorunun iki cevabı bulunabilir. Birinci cevap, içindeki özel jelde gizlidir. Bu jeli kayganlaştırıcı şeklinde kullanmanız mümkündür. Üstelik, bu madde, kan dolaşım hızını arttırdığı için, erkeklerde cinsel sertleşmeyi de kolaylıkla sağlayabilir. Mastürbasyon yaparken yahut seks sırasında rahatlıkla sürülebilecek doğal materyallerin başında gelir. Kadınların vajinal kuruluklarını giderici etkisinin de bulunduğu yapılan araştırmalar neticesinde ortaya çıkarılmıştır.

İkinci cevap ise, Aloe veranın suyunda gizlidir. Bu suyun birçok alanda çarpıcı etkileri vardır. Öncelikle, sindirim sorunlarını, kilo problemlerini azaltıp, bağışıklık sistemini güçlendirdiği için, kendinizi zinde hissetmenizi sağlar. Sonrasında, cinsel performansınızı da arttıracak bir itki gücü sağlayarak, kendinizi enerjik ve zinde hissetmenize olanak verir.

Diğer yönden, bazı kayganlaştırıcı jeller de Aloe vera özünden yapılmaktadır. Aloe vera yağının etkisiyle uygulanacak bir masaj da cinsel anlamda sizi ve partnerinizi karşılıklı olarak uyarmaya fırsat yaratacaktır.

Aloe vera cinsellikte nasıl kullanılır denildiğinde, kayganlaştırıcıdan hormonal düzenlemeye, cinsel istekten reaksiyona değin pek çok noktayı harekete geçirebilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal