Almanya'dan Trabzon'a geliyor! Dortmund'un sağ beki Meunier adım adım Bordo Mavililer'e doğru

Trabzonspor'un Borussia Dortmund'tan transfer etmesi beklenen Thomas Meunier, Türkiye'ye geldi. Belçikalı yıldız, havalimanında ise çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

06.02.2024-21:19 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-21:19)

Gelecek sezon Avrupa kupalarını hedefleyen Trabzonspor, devre arasında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo Mavililer, Alman devi Borussia Dortmund’dan sağ bek Thomas Meunier’i kadrosuna katmaya çok yakın. Bordo-mavili takımla sözleşme imzalamak için Trabzon'a gelen deneyimli oyuncu havaalanında açıklamalarda bulundu.

“Çok fazla şey duymama gerek kalmadı”

Sözlerinin başında Trabzonspor'un projesinin kendisini ikna ettiğini söyleyen Meunier, "Yaptığımız görüşmeler hep olumlu geçti. Hocamızdan duyduğum şeyler ve kulübün projesi beni ikna etti. Bunları duyduktan sonra çok fazla şey duymama gerek kalmadı. Daha önce Denswil'le oynamıştım ve onunla da görüşmelerim oldu. Süper Lig maçlarını da takip ettim. Takımımız zirve mücadelesi veren ve 2 sene önce de şampiyon olan bir takım. Takım, İstanbul'un büyük takımlarıyla şampiyonluk için mücadele edecek ve ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım" dedi.

“Bazı sıkıntılar yaşadık”

Belçikalı oyuncu, Türkiye'ye gelme tercihi hakkında "Borussia Dortmund ile beraber son geçirdiğimiz aylarda biraz sıkıntılar yaşadığımızı söyleyebiliriz. Ben de hocamızla yaptığımız görüşmede, hocamızın bana söylediklerinden sonra zaten duymak istediğim şeylerdi. Dolayısıyla onları dinledikten sonra kafanızda çok fazla soru işareti kalmıyor diyebilirim. Takımımızda profil olarak da takıma liderlik edebilecek, tecrübelerini takımdaki genç oyuncularla paylaşabilecek birini arıyordu” açıklamasını yaptı. Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 8 maça çıkan Meunier, gol veya asist katkısı yapamadı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal