Almanya'dan Koronavirüs Aşısıyla İlgili Açıklama

Almanya'dan koronavirüs aşısıyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Aşı ve ilaçlara onay vermekte yetkili olan kurm Paul-Ehrlich Enstitüsünün Başkanı Klaus Cichutek konuya ilişkin konuştu.

04.08.2020-09:11 - (Son Güncelleme: 04.08.2020-12:43) Almanya'dan Koronavirüs Aşısıyla İlgili Açıklama

Almanya'da aşı ve ilaçlara onay vermede yetkili kurum olan Paul-Ehrlich Enstitüsünün Başkanı Klaus Cichutek, yeni tip koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulunurken aşıyla alakalı da konuştu.

ZDF televizyonuna koronavirüs aşıyla ilgili konuşan Paul-Ehrlich Enstitüsünün Başkanı Klaus Cichutek, 'Çok umutluyum çünkü özellikle son haftalarda aldığımız ilk klinik test sonuçlarında bazı aşıların gerçekten Kovid-19’a karşı insanlarda spesifik bir bağışıklık tepkisi verebileceğini gösterdi. Bu çok iyi haber.' dedi.

Almanya'da 26 klinikçalışmasının inceleme aşamasında olduğunu ifade eden Cichutek, yapılan incelemelerin 6'sında aşınıninsanlar üzerinde güvenli oup olmadığının ve ne kadar etkili olacğaının araştırılkdğın da sözlerine ekledi.

Rusya ve Hindistan'da yürütülen aşı çalışmaları hakkına kendisine yöneltilen sorularada yanıt veren Cichutek, harekete geçilmesinin olumku bir adım olduğunu ancak büüyk kitleler üzerinde aşının uygulanmasının doğru olmadğını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal