Almanya'da Koronavirüste Dördüncü Dalga Başladı!

Henüz kontrol altına alınamayan koronavirüs salgınında yeni gelişmeler sürüyor. Tüm dünya Kovid-19 ile mücadelesini sürdürürken Almanya'dan korkutan haber geldi. Dördüncü koronavirüs dalgasının başladığı bildirildi.

30.07.2021-09:15 - (Son Güncelleme: 30.07.2021-09:22) Almanya'da Koronavirüste Dördüncü Dalga Başladı!

Almanya'da yeni koronavirüs dalgası başladı. Alman medyasının Robert Koch Enstitüsü (RKI) kaynakları ile ilişkilendirdiği haberine göre, Enstitü müdürü Lothar Wieler'in bu hafta gerçekleşen video konferans toplantısında koronavirüse ilişkin son ipuçlarını üst düzey yetkili birimlerle paylaştığı ve Almanya'daki salgında 'dördüncü dalganın başladığını' aktardığı kaydedildi.

ALMANYA'DA KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ SÜRECEK

Toplantıda Wieler'in epidemiyolojik eğilimleri tahmin etmek için önemli bir gösterge olan 7 günlük insidans oranının, son derece bulaşıcı Delta varyantı sebebiyle son haftalarda artmaya devam ettiğine işaret ettiği ve bundan dolayı sürdürülen Kovid-19 karşıtı tedbirlerin devam etmesinin öneminin vurgulandığı ifade edildi.

ALMANYA'DA 3 BİN 142 YENİ VAKA 

Almanya'da yeni can kayıpları ve koronavirüs vaka sayısındaki artış sürüyor. Son 24 saatte 3 bin 142 Kovid-19 vakası kaydedilirken virüs sebebiyle 21 kişi yaşamını yitirdi. Almanya'da 347 Kovid-19 hastasının yoğun bakım ünitelerinde tedavisi sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal