Almanya'da Kızını Bebekken Taciz Eden Pedofiliden Dikkat Çeken Sözler

Almanya'da kendi kızına bebekken tacizde bulunan 43 yaşındaki Jörg L'nin taciz görüntülerini pedofili kaynaklı hesaplarda paylaştığı ortaya çıktı. Söz konusu olay, ülkede 2. Dünya Savaşı sonrası başlatılan en büyük pedofili soruşturması olarak kayıtlara geçti.

18.08.2020-08:49 - (Son Güncelleme: 18.08.2020-10:13) Almanya'da Kızını Bebekken Taciz Eden Pedofiliden Dikkat Çeken Sözler

Almanya'da kendi kızına bebekken cinsel tacizde bulunmakla suçlanan şüphelinin mahkemesi Köln'de başladı.

Almanya polisi, 43 yaşındaki Jörg L'nin İsviçre merkezli güvenli mesajlaşma servisi Threema'da paylaştığı fotoğrafların pedofil ağlarında on binlerce kişi tarafından tıklandığını duyurdu.

Durumun anlaşılması üzerine şüphelinin Köln yakınlarında Bergisch Gladbach'taki evine Ekim ayında  operasyon düzenlendi. 

Aynı zamanda aşçı olan söz konusu şüphelinin mahkemesinde eşi de aleyhinde ifade verdi

50 ÇOCUK İSTİSMARCI EBEVEYNLERDEN ALINDI

Soruşturmada 16 eyalette 87 pedofili zanlısı tespit edildi. Üç ay ile 15 yaş arasında 50 çocuk, istismarcı ebeveynlerinden alındı.

SORUŞTURMAYI BAŞLATAN DEDEKTİFLER TRAVMA GEÇİRDİ

BBC Türkçe'den yansıyan bilgiye göre; fotoğraflardan dolayı travma yaşayan üç dedektif hastalık iznine ayrıldı.

KENDİ KIZINA 31 KEZ CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Mahkeme sözcüsü Michaela Brunssen, söz konusu şüpheli Jörg L'nin ''kendi kızına 61 kez cinsel şiddet ve bazen aşırı şiddet uyguladığının iddia edildiğini'' söyledi.

15 yıla kadar hapis cezası bekleniyor

Alman medyası, davayla ilgili olarak 130 dedektifin terabaytlarca büyüklükte video ve fotoğraf dosyalarını incelemeyi sürdürdüğünü duyurdu.

Yasal nedenlerden dolayı Jörg L'nin soyadının dile getirilmediği ve kızının kimliğini korumak için hem kendi hem de karısının ifadesinin gizli alınacağı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal