22.08.2022-22:26 (Son Güncelleme:22.08.2022-22:26)


1

Eşcinsellere verildi

Eşcinsellere verildi

Oğulları Emir’in geçtiğimiz aylarda ellerinden alındığını belirten anne "Çocuğumun normal bir aileye verilmesini istemiştim. Çocuk alındıktan iki hafta sonra Aachen Gençlik Dairesi'nden Emir'in yeni bakıcı ailesinin eşcinsel olduğunu öğrendim" dedi.



2

Mahkeme süreci başladı

Mahkeme süreci başladı

Mahkeme sürecinin başlatıldığını dile getiren baba Yolal ise "Bunlar Almanya'da aile olarak kabul ediliyor. Aileyi kötülememiz bir suç. Aksini iddia edersek bu aile olamaz dersek bir ceza yaptırımı ile karşı karşıya kalacağız" dedi.



3

Babasının açıklaması

Babasının açıklaması

Çocuklarının Türk ve müslüman bir aileye verilmesini isteyen baba Yolal, "Orada kalmasını istemiyoruz. Bunun için bir dava daha açacağız. Bunun için desteğe ve yalnız kalmamaya ihtiyacımız var" dedi.



4

30 Mayıs'ta ellerinden alındı

30 Mayıs'ta ellerinden alındı

Emir bebek 30 Mayıs tarihinde ailesinin elinden alınıp Aachen Gençlik Dairesi'ne bağlı Anne-Çocuk Kurumu’na gönderilmişti.



5

Annesinin emzirmesine izin vermiyorlar

Annesinin emzirmesine izin vermiyorlar

Annesinin bebeğini emzirmesine izin vermedikleri için anne Küçükbıyık, çocuğuna hazır mama vermelerini istediğini dile getirdi.



6

Adalet istiyorlar

Adalet istiyorlar

Adalet istediğini belirten anne Küçükbıyık, "Alman Gençlik Dairelerinin amaçları elimizden çocuklarımızı almak. Kalan aileler baskı altında ve tehdit ediliyor" dedi.



7

Çocuklarını göremiyorlar

Çocuklarını göremiyorlar

Çocuklarını göremediklerini dile getiren baba Yolal, "Çocuğun onlarla kiliseye gitmesi serbest fakat annesinin çocuğuyla Türkçe konuşması, oğlum demesi yasak. Benim görüşme yasağım var. Annesi ayda bir kez görebiliyor. Ben de babalığı tanıttıktan sonra görebileceğim.” dedi.



8

Yardım çığlığı

Yardım çığlığı

Kendilerine baskı uyguladıklarını söyleyen baba Yolal, Gençlik dairelerinin yabancıların çocuklarını baskı ve hilelerle nasıl ailelerin ellerinden aldıklarını bütün kamuoyuna anlatmak istiyoruz. Sizlerde yanımızda olursanız bize güç kuvvet verirsiniz" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr