Almanya'da bir okula oklu saldırı gerçekleştirildi!

Almanya'nın kuzeyindeki Bremen eyaletinde bir okula saldırı düzenlendi. İşte haberin detayları...

19.05.2022-16:49 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-17:49)

Almanya'nın Bremen eyaletinin Bremerhaven kentinde bir okula gerçekleştirilmiş olan saldırıda bir kişinin olayda ağır yaralandığı ve yaralıların hastaneye kaldırıldığı duyuruldu. Saldırıdan yaralı kadın bir öğrenci değil, okulun yönetim departmanında görev yapan bir yetişkindi. Aldığı yaralardan dolayı hızlı bir şekilde hastaneye kaldırılan kadının durumunun kritik olmadığı bilgisi verildi. 

Olaya yönelik iki kişi gözaltına alındı 

Alman yerel basınından gelen bilgiye ilişkin, Bremerhaven şehrindeki Lloyd Gymnasium lisesine suç aleti olarak hem silah hem de arbalet ile saldırılmış olduğu belirtildi. Düzenlenen saldırıyı iki kişinin gerçekleştirdiği iddia edilirken, zanlılardan birinin ise vurulduğu ve yaralı halde gözaltına alındığı bildirildi. 

Bölge halkı uyarıldı 

Olaya ilişkin Polis, soruşturmalar sürmeye devam ederken halkı şu an için komşu bölgelerden uzak kalmaya çağırmıştır. Bu durumda göre özel kuvvetler, başka faillerin olaya karışmasını önlemek adına okulu aramaktadır. Olayı gören görgü tanıkları başlangıçta silah sesleri duyduklarını belirtti, fakat bu resmi olarak henüz doğrulanmamıştır. Lise öğrencileri şu anda öğretmenleriyle beraber sınıflarında tutulurken, veliler için özel bir telefon hattı kurulmuştur.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal