Almanya seferi olan uçakta yürekleri ağıza getiren ölüm!

Avrupa’nın 2. en büyük, Almanya’nın ise en büyük hava yolu şirketi olan Lufthansa'nın Bangkok-Münih seferini yapan uçakta yer alan ağzından ve burnundan "litrelerce kan" geldiği açıklanan bir Alman vatandaşı uçağın içinde hayatını kaybetti. Uçak yaşanan bu olay sonrası sefer Bangkok'a geri döndü.

12.02.2024-10:02 - (Son Güncelleme: 12.02.2024-18:08) Almanya seferi olan uçakta yürekleri ağıza getiren ölüm!

İngiliz Sky News kanalından ulaşılan habere göre, uçağın içindeki görgü tanıkları, Lufthansa'nın Tayland'ın başkenti Bangkok'tan Almanya'nın Münih kentine giden uçağında Alman vatandaşı olduğu belirtilen, 63 yaşındaki adamın aniden öksürmeye başladığını, ağzından ve burnundan çok fazla kan geldiğini aktardı. Alman vatandaşın eşiyle birlikte uçağa bindiği sırada oldukça hasta göründüğünü, çok terlediğini ve nefes almakta güçlük çektiğinin bilgisini verdi.

Litrelerce kan döküldü!

Martin Missfelder adındaki yolcu, olayın ardından basına yaptığı açıklamada, adamın durumunun uçağın kalkmasından kısa süre sonra hızla kötüleşmeye başladığını ve ağzından ve burnundan "litrelerce kan" geldiğini ifade etti.

Uçakta hayatını kaybetti

Şirketten gelen açıklama!

Alman şirketi Lufthansa sözcülüğünden gelen açıklamaya göre, "Uçakta bulunan bir doktor tarafından acil ve kapsamlı ilk yardım önlemleri alınmasına rağmen yolcu uçuş sırasında hayatını kaybetti." 

Uçak geri döndü!

Yaşanan olayın ardından söz konusu uçak, 12 saat sürmesi beklenen yolculuğun henüz 2. saati dolmadan tekrar Bangkok'a dönmek durumunda kaldı.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal